Εως τις 5/6 οι αιτήσεις ενεργοποίησης ατομικών δικαιωμάτων

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2006 18:14

Nα επισπεύσουν τη συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης ενεργοποίησης των ατομικών τους δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης της νέας ΚΑΠ, κάλεσε τους αγρότες ο ΓΓ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκιαδάς, καθώς η σχετική προθεσμία λήγει τη Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Καθοριστικό ρόλο στην έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας παίζει η συγκρότηση επαρκούς αριθμού συνεργείων των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ), που επισκέπτονται τις περιοχές ευθύνης τους, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου.

Οσον αφορά στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων επαλήθευσης για περιπτώσεις λανθασμένων καταχωρήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση παράλληλα με τη συμπλήρωση της αίτησης ενεργοποίησης ή και πριν από αυτήν, διευκρίνισε ο κ. Σκιαδάς, για να προσθέσει ότι οι αιτήσεις επαλήθευσης συγκεντρώνονται σε ημερήσια βάση από τις περιφερειακές υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι οποίες μετά από αξιολόγηση προχωρούν σε καταχώρηση των στοιχείων στη βάση δεδομένων, για τη διόρθωση των στοιχείων.

Κατά την υποβολή της αίτησης επαλήθευσης δεν απαιτείται η υποβολή δικαιολογητικών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα