Απονεμήθηκαν τα βραβεία «Κούρος»

Ποιες εταιρείες διακρίθηκαν στην 24η διοργάνωση του θεσμού
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 22:50
UPD:23:00
www.leshiepi.gr

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τίμησε για 24η χρονιά την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας, της διαχρονικότητας και της υπευθυνότητας, απονέμοντας τα ιστορικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας «Κούρος» σε επιχειρηματίες που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών. 

Ειδικότερα, μετά την αξιολόγηση εκατοντάδων εταιρειών, τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

Με Βραβείο «Κούρος» τιμήθηκαν οι: Θ. Νιτσιάκος ΑΕΒΕ, Cosmos Aluminium και Ίδρυμα Αθανάσιου Κ. Λασκαρίδη.

Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας απέσπασε η Θ. Νιτσιάκος ΑΕΒΕ, Βραβείο Επίδοσης στο Διεθνή Οικονομικό Στίβο η Cosmos Aluminium και Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς το Ίδρυμα Αθανάσιου Κ. Λασκαρίδη.  

Εκτός από τα Βραβεία «Κούρος» , η Λέσχη Επιχειρηματικότητας βράβευσε για το έργο τους με Τιμητική Διάκριση Κοινωνικής Ευαισθησίας και Αριστείας του:

  • Πατήρ Αντώνιο, Κιβωτός του Κόσμου, για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου και για την βράβευση του ως Ευρωπαίου Πολίτη της χρονιάς.
  • Δημήτρη Παπαστεργίου, Δήμαρχο Τρικκαίων (Τρικάλων) και πρόεδρο της Επιτροπής Καινοτομίας και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας της Ένωσης των Δήμων, για τη συνέχιση και τη περαιτέρω ενίσχυση των πρωτοβουλιών που έχουν μετατρέψει το Δήμο ως το 1ο ψηφιακό δήμο της χώρας και έναν εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.  


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα