Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2006 10:56

Εγνατία Χρηματιστηριακή: «Θα λέγαμε ότι μετά από άνοδο τεσσάρων ημερών, κάποια σταθεροποίηση των τιμών δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Οι τράπεζες επίσης θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, καθώς ξεκινάει η περίοδος ανακοίνωσης των αποτελέσματων πρώτου τριμήνου, με την EFG Eurobank και τη Τράπεζα Πειραιώς να ανακοινώνουν στις 9 και 10 Μαΐου αντίστοιχα».

Euroxx: «Με κέρδη έκλεισε την Παρασκευή ο γενικός δείκτης τιμών της Σοφοκλέους με τον τζίρο συναλλαγών να κινείται σε υψηλά επίπεδα. Από τους επιμέρους δείκτες ο FTSE-80 ενισχύθηκε σημαντικά ενώ από τον FTSE-20 μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον δέχθηκε η μετοχή της Folli–Follie. Στις διεθνείς αγορές το κλίμα ήταν καλό για το σύνολο σχεδόν τον κυριοτέρων δεικτών.

»Οι επιχειρηματικές συμφωνίες των τελευταίων ημερών αναζωπύρωσαν το επενδυτικό ενδιαφέρον στο Χ.Α. και συνεπώς τις μελλοντικές προσδοκίες για τις εισηγμένες σε πληθώρα κλάδων επιχειρηματικής δραστηριότητας όπως η ενέργεια, η υγεία κ.ά. Για σήμερα εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών της Σοφοκλέους θα κινηθεί σύμφωνα με το διεθνές κλίμα ενώ επιλεγμένοι τίτλοι θα αποκλίνουν αισθητά της γενικότερης διάθεσης».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα