Στην αγορά της Κύπρου η Κεράνης ΑΒΕΕ

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2001 16:02
UPD:16:10

Την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Κύπρου, μέσω των θυγατρικών της εταιρειών, ανακοίνωσε σήμερα η καπνοβιομηχανία Κεράνης ΑΒΕΕ.

Συγκεκριμένα, η θυγατρική του Ομίλου, Καπνοβιομηχανία Κeranis S.A., υπέγραψε συμφωνία με την κυπριακή Talbot Limited για την εισαγωγή και διανομή τσιγάρων της Kεράνης Α.Β.Ε.Ε. στην Κύπρο.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ειδικά για την Κύπρο πρόκειται να αναπτυχθεί μία σειρά προϊόντων βασισμένη στις καταναλωτικές συνήθειες των Κυπρίων καπνιστών σε σχέση με τη γεύση και την σχεδίαση των πακέτων. Οι τιμές των προϊόντων θα είναι ανταγωνιστικές και θα υποστηριχθούν με διαφημιστικές ενέργειες σε όλα τα επιτρεπόμενα μέσα επικοινωνίας. Στόχος της εταιρείας για το πρώτο δωδεκάμηνο είναι η κατάκτηση μεριδίου αγοράς 1,5 - 2% στην κυπριακής αγοράς.

Επίσης η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου PUROS TABACOS S.A. υπέγραψε συμφωνία για την εισαγωγή και προώθηση των πούρων, για τα οποία έχει το δικαίωμα της εμπορίας τους στην Κυπριακή αγορά.

Τέλος και άλλη θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΚΕΡΑΝΗΣ HOLDING, η PAOLO SARDINI S.A., έχει ήδη δραστηριοποιηθεί στην Κυπριακή αγορά και συγκεκριμένα στον χώρο της εμπορίας υποδημάτων. Ο στόχος της PAOLO SARDINI για το πρώτο έτος λειτουργίας της είναι 50 σημεία λιανικής πώλησης στην συγκεκριμένη αγορά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα