Στην Κρήτη επεκτείνεται η easyInternetcafé

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2006 11:38
UPD:11:39

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου easyInternetcafé στην περιοχή Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης, στην οδό Αγ. Παρασκευής 105, στο πλαίσιο της στρατηγικής κάλυψης περιοχών τουριστικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, τρία νέα easyInternetcafé αναμένεται να λειτουργήσουν κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, τα δύο στα Μάλια του Ν. Ηρακλείου Κρήτης και το τρίτο στα Φηρά της Σαντορίνης.

Αναφορικά με την επέκταση των easyInternetcafé σε αστικές περιοχές, σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται σημεία στη Γλυφάδα, τα Βριλήσσια και το Παγκράτι, διαμορφώνοντας το συνολικό αριθμό των σημείων του δικτύου σε εννέα εν λειτουργία και τρία υπό διαμόρφωση.

Τα easyInternetcafé ανήκουν στον όμιλο easyGroup, του επιχειρηματία κ. Στέλιου Χατζηϊωάννου, ο οποίος έχει δημιουργήσει επιτυχημένες δραστηριότητες υπό το brand “easy”, όπως easyJet, easyHotel, easyCar, easyCinema, easyBus, easyMusic, easyPizza κ.α. Η easyInternetcafé ως ανεξάρτητη εταιρεία του EasyGroup δραστηριοποιείται σήμερα σε 8 χώρες και 77 σημεία συνολικά.

Τα αποκλειστικά δικαιώματα ανάπτυξης των easyInternetcafé στην Ελλάδα –ως Area Developer– έχει αναλάβει η εταιρεία FB FAMOUS BRANDS LTD. Η ανάπτυξή τους πραγματοποιείται με το σύστημα franchise.

Τα easyInternetcafé αναπτύσσονται είτε ως αυτόνομα σημεία, είτε “φιλοξενούνται” ως shop in shop εντός άλλων καταστημάτων και χώρων συγκέντρωσης πληθυσμού, όπως ξενοδοχεία, αεροδρόμια, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, κολέγια και εμπορικά κέντρα.

Στα easyInternetcafé μπορούν να ενταχθούν εκτός από τις υπηρεσίες internet και άλλες συμπληρωματικές δραστηριότητες όπως σερβίρισμα καφέ, πώληση περιοδικών, βιβλίων, εφημερίδων, χαρτικών κλπ.

Στόχος της εταιρείας FB FAMOUS BRANDS LTD είναι η περαιτέρω επέκταση των easyInternetcafé σε όλη την Ελλάδα, με προτεραιότητα διείσδυσης στα αστικά κέντρα και τις τουριστικές περιοχές.

Η ανάπτυξη του δικτύου franchise easyInternetcafé επιτυγχάνεται πανελλαδικά με τη συνεργασία της ΙCAP Α.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα