Kantor: Νέο έργο στην Πολωνία

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2006 16:13

Η Kantor Polska Ltd., θυγατρική της Kantor Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε., κέρδισε σε συνεργασία με την εταιρεία Mott MacDonald Ltd διαγωνισμό, αξίας 3,5 εκ. στην Πολωνία για την ανάπτυξη του προγράμματος προετοιμασίας έργων για επιχορήγηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Στόχος του έργου είναι η προετοιμασία 200 έργων υποδομής προς επιχορήγηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Στα πλαίσια του κάθε έργου υποδομής, θα εκπονηθούν μελέτες σκοπιμότητας (περιλαμβάνονται επιχειρησιακά σχέδια και εναλλακτικά σενάρια υλοποίησης), περιβαλλοντικές μελέτες, και τεχνικές μελέτες.

Τα έργα καλύπτουν 5 περιοχές της Ανατολικής Πολωνίας. Η KANTOR Polska, έχει την ευθύνη για την εκπόνηση των μελετών σκοπιμότητας για κάθε ένα από τα 200 έργα.

Το έργο, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί ενισχύει τη θέση της KANTOR στην αγορά παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της Πολωνίας, μία αγορά που εκτιμάται ότι θα αναπτυχθεί με ταχύτατους ρυθμούς τα αμέσως επόμενα χρόνια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα