Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2006 17:18
UPD:17:25

JUMBO Α.Ε.Ε.

Α' Επαναληπτική Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 24/05/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, στα κεντρικά γραφεία της, Κύπρου 9 και Ύδρα, Μοσχάτο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για την Έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ποσού Euro 42.432.150 και τους όρους αυτού, για τη χρηματοδότηση των εταιρικών σκοπών της εταιρείας και παροχή ειδικής σχετικής εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Όσοι μέτοχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση, πρέπει μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων ή απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών, που κατέχουν, και να παραλάβουν βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, υποχρεούνται να καταθέσουν μέχρι και την 18.05.2006 στο Ταμείο της εταιρείας στο Μοσχάτο Αττικής (οδός Κύπρου 9 & Ύδρας, Υπεύθυνη τμήματος μετόχων κ. Αικατερίνη Παπαευαγγέλου).

ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Α’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 26/05/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Αιγάλεω, Ιερά Οδός 269, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας προκειμένου να εναρμονισθεί με το περιεχόμενο των άρθρων 28 § 2 και 40 § 2 του ν. 3371/2005 και τροποποίηση του άρθρου 5 § 1 του Καταστατικού της Εταιρίας, με καταβολή μετρητών. 3. Μετατροπή των μετοχών της Εταιρίας από ανώνυμες σε ονομαστικές προκειμένου να εναρμονισθεί με το περιεχόμενο των άρθρων 28 § 2 και 40 § 2 του ν. 3371/2005 και τροποποίηση του άρθρου 6 § 1 του Καταστατικού της Εταιρίας. Για την έγκυρη λήψη αποφάσεων επί των ανωτέρω θεμάτων απαιτείται κατά την επαναληπτική αυτή Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων απαρτία τουλάχιστον του 1/2 του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου. Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Α’ Επαναληπτική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στα γραφεία της Εταιρίας, στο Αιγάλεω, επί της Ιεράς Οδού αρ. 269, 1ος όροφος, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Α’ Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/05/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Αιγάλεω, Ιερά Οδός 269, 1ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών προς συμψηφισμό ζημιών και τροποποίηση του άρθρου 5 § 1 του Καταστατικού της Εταιρίας και περαιτέρω μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και δωρεάν διανομή μετοχών στους μετόχους, ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής τους και τροποποίηση του άρθρου 5 § 1 του Καταστατικού της Εταιρίας. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, σύμφωνα με τα άρθρα 28 § 2 και 40 § 2 του ν. 3371/2005 με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 5 § 1 του Καταστατικού της Εταιρίας. Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στα γραφεία της Εταιρίας, στο Αιγάλεω, επί της Ιεράς Οδού αρ. 269, 1ος όροφος, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/06/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στην έδρα της Εταιρίας, στον ¶λιμο, στην οδό Αρχαίου Θεάτρου 4 - Εθνικής Αντιστάσεως και Τραχώνων 4 (αίθουσα συνεδριάσεων Αρχαίου Θεάτρου 4, 1ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση Ισολογισμού της εταιρικής χρήσης 2005 μετά των επ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2005. 3. Διάθεση κερδών. 4. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που κατεβλήθησαν και προέγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. για την χρήση 2006. 5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για την χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Δέσμευση του υπολοίπου κερδών (της 31-12-2005) εις νέον και μη διάθεση αυτού για μια πενταετία, λόγω υπαγωγής της εταιρείας στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου 3399/2004 άρθρο 3 παρ. 1 σε συνδυασμό με την έγκριση του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan) από το Υπουργείο Ανάπτυξης. 7. Διάφορες ανακοινώσεις. Οσοι από τους μετόχους επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) να δεσμεύσουν το σύνολο ή το μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο Βεβαίωση Δεσμεύσεως Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα στα γραφεία της Εταιρείας, Αρχαίου Θεάτρου αρ. 4 & Εθνικής Αντιστάσεως και Τραχώνων 4 στον Αλιμο, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών.

S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 01/06/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας, Ανδρέα Μεταξά 15, 145 64, Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2005 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από τις ευθύνες της χρήσης 2005. 3. Εκλογή Ελεγκτών και αναπληρωτών αυτών για τη χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Έγκριση τρόπου διάθεσης των κερδών. 5. Έγκριση καταβολής αμοιβής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 6. Διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού. 7. Αγορά ιδίων μετοχών από την εταιρία σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Ν.2190/20, όπως τροποποιημένος ισχύει, για στήριξη της χρηματιστηριακής αξίας της μετοχής. 8. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση νέων μετοχών για διάθεση στο προσωπικό βάσει του άρθρου 1 παρ. 2 του Π.Δ. 30/1988 με κεφαλαιοποίηση μη διατεθέντων κερδών και τροποποίηση των άρθρων 4 και 5 του καταστατικού. 9. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και υπαλλήλους με τη μορφή δικαιώματος αγοράς μετοχών (stock option) σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/20, όπως τροποποιημένος ισχύει. 10. Έγκριση για την σύναψη/τροποποίηση σύμβασης με πρόσωπα του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920. Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους, μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε. και να καταθέσουν στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρίας, στην οδό Ανδρέα Μεταξά 15, στην Κηφισιά, ή σε μία από τις αναγνωρισμένες Ελληνικές Τράπεζες, τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν και τα σχετικά έγγραφα εκπροσώπησης.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 02/06/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αγ. Παρασκευής 36-38, στον Δήμο Περιστερίου Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επιβεβαίωση της απόφασης της από 7-4-2006 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας, με περιεχόμενο την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου μέχρι του ποσού των 5.000.000 ευρώ. Συμπλήρωση και τροποποίηση επιμέρους όρων του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. Επανεξέταση κατόπιν εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση ή μη του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων κατά την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ως προς τις ομολογίες που θα εκδοθούν και, σε περίπτωση κατάργησης, του τρόπου της διάθεσης των νέων ομολογιών. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξειδίκευση των Όρων αυτού, την έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης. 2. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και Γραμματέα να υπογράψουν και επικυρώσουν το Πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης. 3. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, οφείλουν: 1. Εάν οι μετοχές τους, δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση δέσμευσης, που εκδίδεται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, οδός Αγ. Παρασκευής 36-38, Περιστέρι, (γραφείο μετόχων) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τράπεζα στην Ελλάδα. 2. Εάν οι μετοχές τους, βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, Αγ. Παρασκευής 36-38, Περιστέρι, (γραφείο μετόχων) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τράπεζα στην Ελλάδα. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας την βεβαίωση (απόδειξη) του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης Τράπεζας στην Ελλάδα της κατάθεσης της βεβαιώσεως του Κ.Α.Α. και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης αυτών.

GOODY' S A.E.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 02/06/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στην έδρα της εταιρίας, Θέρμη Θεσσαλονίκης, στον οικισμό Λήδα Μαρία, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων καθώς και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της Χρήσεως 01.01.2005 έως 31.12.2005, έπειτα από ακρόαση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου περί των πεπραγμένων της ως άνω χρήσης καθώς και των Πιστοποιητικών του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τις Οικονομικές Καταστάσεις και τη διαχείριση της Εταιρίας καθώς και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις κατά την υπόλογη χρήση 01.01.2005 έως 31.12.2005. 3. Εκλογή Ελεγκτικής Εταιρίας για τον έλεγχο της οικονομικής χρήσης 01.01.2006 έως 31.12.2006, σύμφωνα με το άρθρο 36 του K.N. 2190/20 όπως ισχύει. 4. Επικύρωση αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αναπλήρωση παραιτηθέντος, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού. 5. Προέγκριση για εκτός μισθού αμοιβές (αρθ.24 § 2 K.N.2190/20) των προαναφερομένων για την χρήση 2006, βάσει του αρθ.16 Ν. 2065/92. 6. Έγκριση συμβάσεων με συνδεδεμένες εταιρίες του Ομίλου. 7. Χορήγηση άδειας κατά την παρ.1 του άρθρου 23 του Κ.Ν. 2190/20, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε Διευθυντές της εταιρίας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση άλλων εταιριών που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς. 8. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ της Εταιρίας μας και των εταιριών με την επωνυμία ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και διακριτικό τίτλο Chipita International SA, ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ και διακριτικό τίτλο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΕ και ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΕ και διακριτικό τίτλο ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ (Απορροφούμενες Εταιρίες) σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69-78 του ΚΝ 2190/1920 και τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993 και ειδικότερα: (i) έγκριση του από 24/3/2006 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, (ii) έγκριση της επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του άρθρου 69 παρ. 4 του ΚΝ 2190/1920, (iii) έγκριση των εκθέσεων των ορκωτών ελεγκτών λογιστών, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον Ν. 2166/1993, καθώς και των εκθέσεων των ελεγκτικών εταιρειών GRANT THORNTON ΑΕ και KPMG Κυριάκου Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ για το εύλογο και δίκαιο των σχέσεων ανταλλαγής των μετοχών και (iv) έγκριση της Συγχώνευσης της Εταιρίας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 72 του ΚΝ 2190/1920. 9. Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης σύμβασης συγχώνευσης, που προβλέπει και ορίζει το άρθρο 74 του ΚΝ 2190/1920. 10. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να ρυθμίσει τα λοιπά ζητήματα που ανακύπτουν από τη συγχώνευση. 11. Ανακοινώσεις- διάφορα θέματα και αποφάσεις επ' αυτών. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας, οφείλουν: α) Εάν οι μετοχές τους δεν είναι σε Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία θα καταθέσουν μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας, Οικισμός Λήδα Μαρία, Θέρμη Θεσσαλονίκης τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία θα καταθέσουν μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας, Οικισμός Λήδα Μαρία, Θέρμη Θεσσαλονίκης τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΠΕΛΑ
  • ΧΑΙΔΕ



Σχολιασμένα