Cosmote: Νέα προγράμματα για ελεύθερους επαγγελματίες

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2006 16:35

Πέντε νέα προγράμματα που απευθύνονται κυρίως σε ελεύθερους επαγγελματίες, λανσάρει από την προσεχή Τετάρτη, 17 του μηνός, η Cosmote, με στόχο όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της για ολοκληρωμένη επικοινωνία με ξεκάθαρες και προσιτές χρεώσεις.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Επαγγελματικό Ατομικό Cosmote», το οποίο έχει πέντε παραλλαγές, ανάλογα με τον δωρεάν χρόνο ομιλίας, που αρχίζει από 120 λεπτά το μήνα και διαβαθμίζεται σε 240, 360, 600 και 1000 λεπτά το μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα. Το πάγιο «Επαγγελματικό Ατομικό Cosmote 120» είναι 36 ευρώ το μήνα, για το 240 το πάγιο είναι 49 ευρώ, για το 360 64 ευρώ και για το «Επαγγελματικό Ατομικό Cosmote 600» 88,50€, ενώ για το πρόγραμμα με 1.000 λεπτά το μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας το πάγιο είναι 130€.

Στα τέσσερα πρώτα προγράμματα παρέχεται επιπλέον απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία προς δύο κινητά Cosmote (συμβόλαιο ή καρτοκινητό), ενώ στο πρόγραμμα Επαγγελματικό Ατομικό Cosmote 1000 προσφέρεται απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία προς τρία κινητά Cosmote. Σε όλα τα παραπάνω προγράμματα είναι δυνατή η μεταφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα και παρέχεται χωρίς χρέωση η Υπηρεσία Cosmote 2in1, που επιτρέπει στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν δύο αριθμούς κινητού τηλεφώνου σε μια μόνο κάρτα SIM, συνδυάζοντας προσωπική και επαγγελματική επικοινωνία.

Επιπρόσθετα, με 10€ επιπλέον μηνιαίο πάγιο σε κάθε ένα από τα παραπάνω προγράμματα Cosmote για ελεύθερους επαγγελματίες, παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον δωρεάν χρόνου ομιλίας προς σταθερά δίκτυα.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που εργάζονται συχνά εκτός γραφείου και έχουν ανάγκη για άμεση και εύκολη πρόσβαση στο Ιντερνετ, μπορούν επίσης να επιλέξουν και την υπηρεσία Wireless Internet της Cosmote, που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο Ιντερνετ μέσω του δικτύου 3ης γενιάς της εταιρίας, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και με τη μέθοδο της ογκοχρέωσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα