Συγχαρητήρια ΥΕΝ για την εκλογή Σ. Πολέμη στην προεδρία ICS και ISF

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2006 13:12

Συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Σπύρο Πολέμη για την εκλογή του ως Προέδρου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (ICS) και της Διεθνούς Ναυτιλιακής Ομοσπονδίας (ISF), απέστειλε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης .

«Η επιλογή ενός Έλληνα σε μια θέση τόσο σημαντική για τα παγκόσμια ναυτιλιακά πράγματα αποτελεί έμμεση αναγνώριση της διαχρονικής πρωτοπορίας της ελληνικής ναυτιλίας και της σημαίνουσας θέσης της στη διαμόρφωση των διεθνών εξελίξεων, τόσο στον κανονιστικό τομέα όσο και από πλευράς επιχειρηματικότητας», αναφέρει στην επιστολή του ο υπουργός και προσθέτει:

«Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και η πολιτική του ηγεσία αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσφορά των Ελλήνων που διακρίνονται στο διεθνή ναυτιλιακό στίβο με τη συμμετοχή τους στα ύπατα αξιώματα των διεθνών ναυτιλιακών οργανισμών, οι οποίοι με το έργο τους αναμφίβολα προάγουν τα συμφέροντα και της ελληνικής ναυτιλίας μέσα από την προσήλωσή τους στο διεθνή διάλογο και τη συνεργασία.

Ανάλογες διακρίσεις κατά το παρελθόν αποτέλεσαν η εκλογή του κ. Ευθύμιου Μητρόπουλου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού I.M.O, μετά από εκλογές μεταξύ των εκπροσώπων των κρατών- μελών του Οργανισμού (σύνολο 166 μέλη), καθώς και η βράβευση του προέδρου της Ελληνικής Επιτροπής ναυτιλιακής συνεργασίας (committee) κ. Επαμεινώνδα Εμπειρίκου ως "Seatrade Personality 2006", από τον αναγνωρισμένου κύρους στον κόσμο της ναυτιλίας οργανισμό Seatrade».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα