Αλλαγές στην ηγεσία του ΣΕΒ

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2006 16:23

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αύριο Τρίτη 16 Μαΐου 2006 και ώρα 19.30 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής για να παραστεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Αλλαγές αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διοίκηση του ΣΕΒ κατά τις αυριανές αρχαιρεσίες.

Εκτός από την αλλαγή προέδρου, θέση την οποία θα καταλάβει ο κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, επικεφαλής του ομίλου τροφίμων ΔΕΛΤΑ Συμμετοχών (και σύντομα Vivartia), αναμένεται η αποχώρηση από τη θέση του αντιπροέδρου του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, επικεφαλής της Chipita, η οποία, ως γνωστόν, απορροφήθηκε από τη ΔΕΛΤΑ. Επίσης, αποχωρεί από το δ.σ. ο κ. Μιχάλης Στασινόπουλος, ο οποίος θα αντικατασταθεί από στέλεχος του ομίλου του.

Ο κ. Φέσσας, επικεφαλής της Infoquest, θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου, από γενικός γραμματέας που είναι σήμερα. Επίσης, εισέρχεται στο δ.σ. ο κ. Δ. Παπαλεξόπουλος του ομίλου Τιτάν όπως και ο κ. Τσάγκας, επικεφαλής της Μicrosoft Ελλάδος.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΒ Οδυσσέα Κυριακόπουλο είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, ενόψει και της αυριανής ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου. Ο κ. Κυριακόπουλος, ύστερα από τρεις θητείες, εγκαταλείπει την προεδρία του ΣΕΒ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα