Έκοψαν τα φτερά στη CEO της Victoria Secret

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 21:14
UPD:21:59
REUTERS/ALY SONG

Την παραίτησή της από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της Victoria’s Secret φέρεται να υπέβαλε η Τζαν Σίνγκερ, η οποία παρέμεινε στην «κορυφή» της εταιρείας για μόλις δύο χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, η L Brands, μητρική εταιρεία της Victoria’s Secret, αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως την παραίτηση της Σίνγκερ την επόμενη εβδομάδα, εν όψει και της δημοσίευσης των εταιρικών αποτελεσμάτων.

Η διάσημη εταιρεία, η οποία μεσουρανούσε τα προηγούμενα χρόνια στον χώρο της μόδας, αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα ρευστότητας, λόγω των μειωμένων πωλήσεων. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση έχει ήδη προχωρήσει στο κλείσιμο αρκετών υποκαταστημάτων.

Την προηγούμενη εβδομάδα, επίσης, η Victoria Secret βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας κριτικής για την έλλειψη πρωτοτυπίας στο ετήσιο Fashion Show του 2018, με αρκετούς να εστιάζουν στην έλλειψη μοντέλων με καμπύλες.

Μερίδα του Τύπου, παράλληλα, άσκησε κριτική και για την έλλειψη μοντέλων διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού, όπως για παράδειγμα τρανσέξουαλ.

Απαντώντας στους πολέμιους, η επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ ξεκαθάρισε ότι η Victoria Secret δεν πρόκειται να προσλάβει ούτε κατά τα επόμενα χρόνια, μοντέλα «plus-size» ή τρανσέξουαλ.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα