Lufthansa: Απευθείας πτήσεις προς Ώστιν - Μπανγκόκ το 2019

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 17:40
UPD:17:49
EPA/ARNE DEDERT

Του Φάνη Ζώη
 [email protected]

Tο δίκτυό της στις ΗΠΑ από την άνοιξη και από το καλοκαίρι στην Μπανγκόκ επεκτείνει η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa.

Συγκεκριμένα, από τις 3 Μαΐου 2019, η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει για πρώτη φορά μια νέα πτήση που θα συνδέει τη Φρανκφούρτη με το Ώστιν (ΗΠΑ). Μετά το Ντάλας (αεροδρόμιο Φορτ Γουόρθ) και το Χιούστον, αυτός είναι ο τρίτος προορισμός της Lufthansa στο Τέξας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από το καλοκαίρι του 2019, ένα Airbus A330-300 θα πραγματοποιεί πέντε φορές την εβδομάδα το δρομολόγιο Φρανκφούρτη - Ώστιν.

Κατά τη διάρκεια του δεκάωρου ταξιδιού, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρει η Lufthansa σε 255 θέσεις στις Business, Premium Economy και Economy Class. Οι κρατήσεις για την πτήση επιστροφής Ώστιν – Φρανκφούρτη έχουν ανοίξει και για την προώθηση του νέου δρομολογίου η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 499 ευρώ.

Εκτός από το δρομολόγιο Ώστιν – Φρανκφούρτη, διαθέσιμη προς κράτηση είναι η νέα πτήση της Lufthansa που θα συνδέει το Μόναχο με τη Μπανγκόκ. Με την προσθήκη αυτού του νέου δρομολογίου ενισχύεται ο ρόλος του κόμβου της Βαυαρίας ως κόμβος της Ασίας. Η πτήση LH792 Μόναχο – Μπανγκόκ θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου 2019  και θα εκτελείται καθημερινά με αεροσκάφος τύπου Airbus A350-900.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα