Δεδομένα δημόσιας συγκοινωνίας για τους χάρτες Microsoft Azure από το Moovit

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 18:04
UPD:19:05

Στους χάρτες Azure ενσωματώνει το Moovit τις πληροφορίες δημόσιας συγκοινωνίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Microsoft.

Το Moovit θα τρέχει τα δημόσια δεδομένα συγκοινωνίας της και υπηρεσίες APIs σε Microsoft Azure και θα μεταφέρει σταδιακά τα υπόλοιπα προϊόντα της σε Microsoft Azure.

Η Microsoft μπορεί επίσης να ενσωματώσει τα δεδομένα δημόσιας συγκοινωνίας του Moovit σε εφαρμογές και υπηρεσίες της.

Για παράδειγμα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι χάρτες Azure θα μπορούσαν να παρέχουν έγκαιρα ειδοποίηση από τη Microsoft Cortana σχετικά με τη μετακίνηση ενός ατόμου παρέχοντας πληροφορίες συγκοινωνίας σε πραγματικό χρόνο.

Το Moovit - με περισσότερους από 300 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε περισσότερες από 2.600 πόλεις σε 85 χώρες- συγκεντρώνει τέσσερα δισεκατομμύρια ανώνυμα δεδομένα ημερησίως.

Η συλλογή δεδομένων υποστηρίζεται από το δίκτυο Moovit με περισσότερους από 450.000 τοπικούς εθελοντές,.

Η ενσωμάτωση των δεδομένων συγκοινωνίας του Moovit στους χάρτες Azure θα βοηθήσει σύμφωνα με τις δύο εταιρείες τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πλουσιότερες εφαρμογές χρησιμοποιώντας τη δημόσια συγκοινωνία.

Οι παρεχόμενες πληροφορίες θα περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό ταξιδιού, κοντινούς σταθμούς, στάσεις και γραμμές με πολλές επιλογές.

Θα συμπεριληφθούν επίσης πληροφορίες σχετικά με τις γραμμές συγκοινωνίας όπως προγραμματισμένες αφίξεις και αφίξεις συγκοινωνίας σε πραγματικό χρόνο, λίστα στάσεων και οδηγίες διαδρομών, καθώς και λεπτομερείς και πολυτροπικές διαδρομές βήμα προς βήμα, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και χάρτες συγκοινωνίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα