Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2006 17:26
UPD:17:32

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/05/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αμαρούσιο Αττικής, Πατρόκλου 5-7, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της Εταιρείας ή και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της, κατά τις σχετικές προβλέψεις των άρθρων 13 και 16 κν 2190/1920 σε συνδ. με ΠΔ 30/1988. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Α’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας (Πατρόκλου 5-7, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 25, Υπεύθυνος κος Κόντος Νικόλαος). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).

ΜΕΤΚΑ Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 01/06/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, στην έδρα της Εταιρίας, Mαρ. Αντύπα 11, Ν. Ηράκλειο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της Εταιρείας ή και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της, κατά τις σχετικές προβλέψεις των άρθρων 13 και 16 κ.ν 2190/1920 σε συνδ. με το ΠΔ 30/1988. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Α’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας (Mαρ. Αντύπα 11 Ν. Ηράκλειο, Τ.Κ. 14121). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 02/06/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00, στην έδρα της Εταιρίας, Σέκερη 1, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της Εταιρείας ή/και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της, κατά τις σχετικές προβλέψεις των άρθρων 13 και 16 κν 2190/1920 σε συνδ. με ΠΔ 30/1988. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης στην υπηρεσία των μετόχων της Εταιρείας (Πατρόκλου αρ.5-7, Μαρούσι T.K. 151 25). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 13/06/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, Λεωφ.Κηφισίας 43, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2005 με τις επ' αυτών εκθέσεις του Δ.Σ. και των Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση 2005. 3. Εκλογή Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Εκλογή μελών νέου Δ.Σ. 5. Έγκριση αμοιβών μελών του Δ.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ.2 του ΚΝ 2190/1920. 6. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας, Χειμάρας 16, Μαρούσι (τηλ.:210- 68 61 349, fax: 210- 68 61 347), τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους καθώς και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρίας.

Α.Β.Ε.Π.Ε. ΒΑΡΑΓΚΗΣ

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/06/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Λ. Κηφισίας 38, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης που έληξε 31.12.2005 μετά των επ' αυτών εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών και των ετήσιων Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης που έληξε 31.12.2005 μετά των επ' αυτών εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών. 2. Λήψη απόφασης σχετικά με τα κέρδη χρήσεως 2005. 3. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων Δ.Σ. για τη χρήση 2005. 4. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για αποζημίωση για τα πεπραγμένα της χρήσης 2005. 5. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής τους. 6. Έγκριση αμοιβών και άλλων παροχών προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2005 και προέγκριση αμοιβών προς τα μέλη του Δ.Σ. για την τρέχουσα χρήση. 7. Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν βεβαίωση για την δέσμευση τους, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από ημερομηνία της Συνέλευσης, στα γραφεία της εταιρείας, Λεωφ. Κηφισίας 38, Μαρούσι. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πλ. Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17). Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. Το Ετήσιο Δελτίο της Εταιρίας για τη χρήση 2005 είναι διαθέσιμο στους ενδιαφερόμενους επενδυτές στα γραφεία της Εταιρείας. Το Ετήσιο Δελτίο αναρτάται στην ιστοσελίδα της Εταιρίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.varangis.com.gr.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/06/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στο Ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΑΣ, Πλατεία Αριστοτέλους, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου λειτουργίας της Εταιρείας μετά την ολοκλήρωση της τευτλοσποράς και τις εξελίξεις της ΚΟΑ Ζάχαρης. Όλοι οι μέτοχοι της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/20 ''περί Ανωνύμων Εταιρειών'' και το Καταστατικό της Εταιρείας, πρέπει μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν τη Βεβαίωση Δέσμευσης των Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας, Μητροπόλεως 34, T.K. 54110 Θεσσαλονίκη, 7ος όροφος, Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών - κ. ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ, Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων - πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι και την 05/06/2006. Οι κ.κ. Μέτοχοι των οποίων οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του ΣΑΤ πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν επίσης στην παραπάνω διεύθυνση της εταιρείας τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης των Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Συνέλευσης. Μέχρι την ίδια ημερομηνία 05.06.2006 πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα τυχόν πληρεξούσια έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 15/06/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, στη Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα Δ, Α Προβλήτα Λιμένος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για τη ΣΤ εταιρική χρήση (01-01-2005 έως 31-12-2005). 2. Διάθεση Ετησίων Κερδών και απόφαση περί διανομής μερίσματος στους μετόχους της Εταιρείας. 3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της ΣΤ εταιρικής χρήσης. 4. Εκλογή Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2006 και έγκριση των αμοιβών τους. 5. Έγκριση αμοιβών-αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας κατά τη διάρκεια της εταιρικής χρήσης 2005 και προέγκριση των αμοιβών-αποζημιώσεων που θα καταβληθούν κατά την επόμενη χρήση. 6. Έγκριση των δαπανών προβολής και χορηγιών της Εταιρείας για τη χρήση 2005. 7. Διάφορες Ανακοινώσεις. Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι, πρέπει: - να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ. μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε. - να καταθέσουν στην Εταιρεία (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Σχέσεων με τους Επενδυτές, Εταιρικών Ανακοινώσεων και Εξυπηρέτησης Μετόχων, Α Προβλήτα Λιμένος, Τηλ. 2310 593-134 και 2310 593-128) τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.

ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ Α.Ε.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/06/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στα γραφεία διοίκησης της Εταιρίας, Συμεωνίδη 57, Δήμος Πυλαίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 1.1.2005 έως 31.12.2005 και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. περί των πεπραγμένων της ως άνω χρήσης και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις Οικονομικές καταστάσεις και την διαχείριση της εταιρίας κατά την χρήση 1.1.2005 έως 31.12.2005. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή λογιστή από το Σ.Ο.Ε.Λ. για την χρήση 1.1.2006 έως 31.12.2006. 4. Έγκριση αμοιβών μελών του Δ.Σ. που καταβλήθηκαν στην χρήση 2005 και προέγκριση και καθορισμός αμοιβών αυτών για την χρήση 2006 και μέχρι 30/6/2007. 5. Παροχή αδείας στα μέλη του Δ.Σ. για την συμμετοχή τους σε Δ.Σ. ή στην διεύθυνση άλλων εταιρειών που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς. 6. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στη θέση παραιτηθέντος. 7. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 8. Διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας στην ίδρυση και εκμετάλλευση σταθμού αυτοκινήτων - τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού. 9. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις. Στη συνέλευση δικαιούνται κατά το καταστατικό να παραστούν όλοι οι μέτοχοι είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν / προσκομίσουν στα γραφεία διοίκησης της εταιρείας, οδός Συμεωνίδη 57, Πυλαία, ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα στην Ελλάδα, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση τα παρακάτω: α) Εάν οι μετοχές τους δεν είναι σε ειδικό λογαριασμό, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών που εκδίδεται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να την προσκομίσουν μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους, β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία θα προσκομίσουν μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους. Μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας τη βεβαίωση (απόδειξη) του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης τράπεζας στην Ελλάδα περί της κατάθεσης της βεβαίωσης του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους.

ΝOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 21/06/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην Αθήνα, στην Αίγλη του Ζαππείου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων μετά των σχετικών Εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επί των ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσεως από 1.1.2005 έως 31.12.2005 της εταιρείας NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2005. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή του Σ.Ο.Ε.Λ. για τη χρήση 2006 και έγκριση της αμοιβής του. 4. Παροχή άδειας στα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, για τη συμμετοχή τους στη Διοίκηση και άλλων εταιρειών με τον αυτό ή παρεμφερή σκοπό. 5. Έγκριση καταβληθεισών αμοιβών και δαπανών μελών του Δ.Σ. και προέγκριση καταβληθεισομένων αμοιβών και δαπανών μελών του Δ.Σ. 6. Έγκριση διανομής μερίσματος στους μετόχους για τη χρήση 2005 και αμοιβών μελών του Δ.Σ. 7. Έγκριση αγοράς ιδίων μετοχών. 8. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών και το καταστατικό της εταιρείας, να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνέλευσης τις Βεβαιώσεις Δέσμευσης των μετοχών τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Κ.Α.Α., στο Ταμείο της Εταιρείας (Μενεξέδων 6, Κηφισιά). Μέχρι την ημερομηνία αυτή, πρέπει να υποβληθούν στην εταιρεία και τα σχετικά έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧΤΙLES A.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/06/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στην έδρα της Εταιρίας, στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Φαρσάλων-Βόλου Φάρσαλα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 2005, του Ισολογισμού, του Λογαριασμού των Αποτελεσμάτων χρήσης από 1/1/2005 έως 31/12/2005, του Προσαρτήματος, του Πίνακα Διάθεσης Καθαρών Κερδών, της Κατάστασης των Ταμειακών Ροών σε μη ενοποιημένη μορφή και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ελεγκτή. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 2005 (1.1.2005-31.12.2005). 3. Εκλογή ενός τακτικού Ελεγκτή και ενός αναπληρωματικού για την χρήση 2006 για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων. 4. Επικύρωση εκλογής μελών του ΔΣ τα οποία εξέλεξε το ΔΣ εις αντικατάσταση παραιτηθέντων. 5. Παροχή άδειας και έγκριση ασκήσεως πράξεων αναγόμενων στο σκοπό της εταιρείας από τα μέλη του Δ.Σ. 6. Προέγκριση και καθορισμός αμοιβής των μελών του Δ.Σ. για το έτος 2006 που παρέχουν υπηρεσίες στην εταιρεία. 7. Παρουσίαση και υποβολή της έκθεσης του Δ.Σ. περί των συναλλαγών της εταιρείας με τις συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις του άρθρου 2 παρ. 4 του Ν 3016/2002 για το διαχειριστικό έτος 2005. 8. Διάφορες Ανακοινώσεις. Καλούνται όθεν οι κκ μέτοχοι ή αντιπρόσωποι αυτών, που επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, να εφαρμόσουν όσα οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν σχετικά με την δέσμευση των άϋλων τίτλων μετοχών τους προκειμένου να συμμετάσχουν νόμιμα στην Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας. Για την συμμετοχή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση καλούνται οι κκ μέτοχοι που κατέχουν άϋλες μετοχές να δεσμεύσουν τις άϋλες μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. ή άλλη βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96, την οποία οφείλουν να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρείας. Όσοι εκ των μετόχων έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν χειριστή θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση τους απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης ώστε να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις σχετικές βεβαιώσεις στην εταιρεία. Όσοι εκ των κκ μετόχων κατέχουν έγχαρτες μετοχές ή προσωρινούς τίτλους έγχαρτων μετοχών (οι οποίες δεν διαπραγματεύονται στο ΧΑ) θα πρέπει να καταθέσουν τα πρωτότυπα των τίτλων που κατέχουν όπως οι κείμενες διατάξεις ορίζουν δηλαδή είτε στο ταμείο της εταιρείας είτε σε ανεγνωρισμένο Πιστωτικό Ίδρυμα, Τράπεζα ή το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να καταθέσουν την βεβαίωση καταθέσεως των στο ταμείο της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει οι μέτοχοι να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεως τους στα γραφεία της έδρας της εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ορισθείσα συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΥΤΙΛ
  • ΟΛΘ
  • ΒΑΡΓ



Σχολιασμένα