Thomas Cook: Τέσσερα νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2019

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 16:45
UPD:01/11/2018 08:27

Η ξενοδοχειακή μονάδα Thomas Cook στα Χανιά.

Είκοσι νέα ξενοδοχεία, περιλαμβανομένων έξι στην Ισπανία, τεσσάρων στην Ελλάδα και τριών στην Τουρκία, σχεδιάζει να ανοίξει το 2019 ο βρετανικός ταξιδιωτικός όμιλος Thomas Cook Group, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Οι τέσσερις νέες μονάδες που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα το 2019, περιλαμβάνουν το πρώτο Casa Cook για οικογένειες στα Χανιά της Κρήτης που θα διαθέτει 106 δωμάτια, ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 63 δωματίων στο δημοφιλές θέρετρο Τιγκάκι της Κω, ένα νέο ξενοδοχείο 250 δωματίων, λίγα βήματα από την παραλία Λάμπη επίσης στην Κω, και ένα οικογενειακό θέρετρο 356 δωματίων στο Φαληράκι της Ρόδου με aquapark, καθώς και μεγάλους κήπους.

Ο όμιλος προανήγγειλε ότι θα ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας και άλλων μονάδων, γεγονός που θα αυξήσει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας σε 200 ξενοδοχεία με περίπου 40.000 δωμάτια.

Η Thomas Cook ανακοίνωσε επίσης ότι διακόπτει τη συνεργασία της με εννέα ξενοδοχεία που δεν πληρούν τα στάνταρ ποιότητας του εμπορικού της σήματος.

Οι ανακοινώσεις της εταιρείας έρχονται την ώρα που η Thomas Cook αναθεώρησε επί τα χείρω την πρόβλεψη για την κερδοφορία του 2018, επικαλούμενη το κύμα καύσωνα στη βόρεια Ευρώπη που έπληξε τη ζήτηση για το πιο κερδοφόρο κομμάτι της θερινής περιόδου.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα