Αλλάζει χέρια το κτήριο της Ελευθεροτυπίας

Grivalia: Προσύμφωνο για την απόκτηση μετοχών της «Value Τουριστική»
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 18:57
UPD:30/10/2018 13:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ

Την υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας «Value Τουριστική Α.Ε.» ανακοίνωσε η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ. Η Value Τουριστική πλειοδότησε σήμερα στη δημόσια διαδικασία εκποίησης του αυτοτελούς κτηρίου γραφείων, συνολικής επιφάνειας 14.427 τ.μ., στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Μίνωος στον Νέο Κόσμο το οποίο ανήκε στην εταιρεία «Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε.» (Ελευθεροτυπία) μέχρι την πτώχευσή της. Το τίμημα που προσφέρθηκε ανήλθε σε 10,89 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Grivalia, η υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνο με την εκπλήρωση των προϋποθέσεων που ορίζονται στο προσύμφωνο.

Η Value Τουριστική θα αποτελέσει κοινοπραξία (joint venture) με τη συμμετοχή της Grivalia στο μετοχικό της κεφάλαιο με σκοπό την ανακαίνιση του κτηρίου και την αναβάθμιση του σε σύγχρονο επαγγελματικό ακίνητο, όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η υπογραφή του σχετικού συμβολαίου μεταβίβασης του ακινήτου θα λάβει χώρα κατόπιν ολοκλήρωσης των  διαδικαστικών ενεργειών που προβλέπονται από τον νόμο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα