Unisoft: Παρουσίαση της εφαρμογής CAPITAL B.O.S.

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 14:16
UPD:14:21
youtube

Τη νέα της εφαρμογή «CAPITAL B.O.S.», παρουσίασε η εταιρεία UNISOFT, τονίζοντας πως «έρχεται να γκρεμίσει τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα των E.R.P.».

Σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στην Αίγλη Ζαππείου, 300 και πλέον στελέχη από το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της UNISOFT, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για τις «state-of-the-art» τεχνολογικές δυνατότητες που ενσωματώνει.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη της εφαρμογής βασίστηκε στην προηγμένη τεχνολογία B.O.S. (Business Optimization System) της UNISOFT, η οποία αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία άντλησης, μεταφοράς και ανταλλαγής πληροφοριών, προσφέροντας αρμονική διασύνδεση με πληθώρα εξειδικευμένων προγραμμάτων και συσκευών, όπως ταμειακές μηχανές, συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου, barcode readers, οθόνες αφής κλπ.

Όπως τονίστηκε το CAPITAL B.O.S. παρέχει προηγμένες δυνατότητες σχεδιασμού, ανάλυσης, οργάνωσης και διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών, ανταποκρινόμενο πλήρως σε σημαντικές προκλήσεις όπως η ταχεία λήψη αποφάσεων και η αποτελεσματική διαχείριση πόρων, ακολουθώντας όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στην τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού.

Σύμφωνα με την UNISOFT η νέα εφαρμογή αποτελεί ένα εξαιρετικά λειτουργικό πληροφοριακό σύστημα που υποστηρίζει κάθε σύγχρονο μοντέλο διοίκησης και επιχειρηματική στρατηγική, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Με ευέλικτη σχεδίαση, εκτεταμένες δυνατότητες παραμετροποίησης και επεκτασιμότητας, το Capital B.O.S. προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, εξασφαλίζοντας -σε διαρκή βάση- την απρόσκοπτη λειτουργία της



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα