Στη Seatrade Maritime Middle East 2018 η Marichem Marigases

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 08:57
UPD:15:17
www.marichem-marigases.com

Στη Seatrade Maritime Middle East 2018, τη μεγαλύτερη συνάντηση των ιθυνόντων της ναυτιλιακής βιομηχανίας που λαμβάνει χώρα στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και θα διεξαχθεί από 29 έως 31 Οκτωβρίου, θα λάβει μέρος η Marichem Marigases.

Η Seatrade Maritime Middle East 2018 προσελκύει περίπου 8.000 συμμετέχοντες από 90 χώρες κάθε χρόνο, οι οποίοι «χρησιμοποιούν» την έκθεση ως πλατφόρμα προώθησης των επαγγελματικών συναλλαγών τους με πλοιοκτήτες, εφοπλιστές, διαχεiριστές, ναυλωτές, διευθυντικά και ανώτερα στελέχη καθώς και άλλους επαγγελματίες του τομέα που σχετίζονται με την προμήθεια εξοπλισμού και παροχή υπηρεσιών σε κλάδους σχετικούς με τη ναυτιλία και τους λιμένες, offshore βιομηχανίες, πετρελαιοβιομηχανίες και βιομηχανίες φυσικού αερίου.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να επισκεφθούν την έκθεση και να παρακολουθήσουν την τελετή βραβείων Seatrade Maritime. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα διαλέξεων, με ομιλίες και συντονισμένες συζητήσεις από ένα μεγάλο αριθμό διεθνών εμπειρογνωμόνων του κλάδου.

Φέτος, η Marichem Marigases θα παρουσιάσει την νέα σειρά των καινοτόμων προϊόντων της, F.O.T NEW GENERATION (FOT – ULS, FUELFLOW PPR, FOT C-100 NEW GENERATION, FOT 10 NEW GENERATION & FOT NEW GENERATION). Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων σχεδιάστηκε σε πλήρη συμμόρφωση  με τους περιβαλλοντολογικούς κανονισμούς του ΙΜΟ (Διεθνούς Ναυτιλικού Οργανισμού) όσον αφορά τη μείωση εκπομπών οξειδίων του θείου, οι οποίοι θα τεθούν σε εφαρμογή από 01/01/2020 (2020 global Sulphur limit).

Από την 1η Ιανουαρίου 2020, το παγκόσμιο όριο περιεκτικότητας του καυσίμου σε θείο (Sulphur) θα πρέπει να περιοριστεί στο 0.5% m/m (mass by mass).

Η Marichem Marigases, έχοντας ως γνώμονα την προώθηση της περιβαλλοντολογικής συνείδησης σε όλα τα στάδια της παραγωγής, έχει ήδη κατασκευάσει προϊόντα, τα οποία πλήρουν τις προϋποθέσεις  που υπαγορεύονται από τους διεθνείς κανονισμούς, αλλά προχωρούν ακόμα παραπέρα, αποτελώντας τη νέα γενιά καινοτόμων προϊόντων.

Η Marichem Marigases θα βρίσκεται στο stand no. U2, στο Dubai World Trade Center (DWTC).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα