Πτωτικές τάσεις στη Σοφοκλέους

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2006 11:52
UPD:11:58

Πτωτικά κινείται σήμερα ο γενικός δείκτης του Χ.Α. ακολουθώντας την πορεία των υπόλοιπων χρηματιστηριακών δεικτών στην Ευρώπη.

«Η πορεία των ξένων δεικτών και ιδιαίτερα της Wall Street δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ενθαρρυντική, καθώς χθες υποχώρησε εκ νέου. Κατά συνέπεια σήμερα πιστεύουμε, ότι ουσιαστικό σημείο αναφοράς, πλην βέβαια της πορείας του τραπεζικού κλάδου, θα αποτελέσει και η πορεία των ευρωπαϊκών δεικτών, όπου το ΧΑ θα στραφεί προς αναζήτηση τάσης», επισημαίνει μεταξύ άλλων η Fortius Finance στο πρωινό της σχόλιο.

«Οφείλουμε να παρατηρήσουμε, ότι από τη στιγμή που το κλίμα παραμείνει αρνητικό στο εξωτερικό, η οιαδήποτε άνοδος θα χαρακτηρισθεί ως ευκαιρία ρευστοποιήσεων».

Αυτή την ώρα, ο γενικός δείκτης (11:33) ο γενικός δείκτης τιμών υποχωρεί κατά 0,68%, στις 3.738,45 μονάδες, με τον τζίρο στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς σημειώνει σημαντική πτώση κατά 3,47%. Ο τίτλος της Γερμανός καταγράφει απώλειες 2,57%, ενώ ο ΟΤΕ, η Alpha Bank, η EFG Eurobank, η Βιοχάλκο, η Intracom, η Εμπορική και τα ΕΛΠΕ σημειώνουν πτώση μεγαλύτερη του 1%.

Ανοδικά κινούνται η Εθνική Τράπεζα, η Τιτάν, η Coca – Cola 3E, o ΟΠΑΠ και η Motor Oil.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα