Το Δωμάτιο του Μέλλοντος από την Κωτσόβολος

Sponsored Content
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 14:23
UPD:14:28

Τεχνολογική αναβάθμιση, εξοικονόμηση πόρων, κεντρικοποιημένο έλεγχο των εργασιών, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών. 

Το Δωμάτιο του Μέλλοντος λανσάρει η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος,  διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τις υπηρεσίες που παρέχει στον τομέα του B2B και πιο συγκεκριμένα στον ξενοδοχειακό κλάδο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις του κλάδου για τεχνολογική αναβάθμιση, εξοικονόμηση πόρων μέσα από την τεχνολογία, κεντρικοποιημένο έλεγχο των εργασιών αλλά και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών.

Το Δωμάτιο του Μέλλοντος που έχει εξοπλιστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και αυτοματισμών, είναι πλήρως σύμφωνο με υψηλά διεθνή πρότυπα, είναι πλέον και φορητό. Ο επισκέπτης μπορεί  να ελέγχει όλο το δωμάτιο από το κινητό τηλέφωνο, την Hotel TV ή τη συσκευή τηλεφώνου δίπλα στο κρεβάτι του. Μπορεί να ελέγχει τα φώτα, να παίζει μουσική από την προσωπική του βιβλιοθήκη, να ελέγχει τις κουρτίνες, την θερμοκρασία.

Όπως τονίζει η Κωτσόβολος, στόχος είναι η μετατροπή της τεχνολογίας σε εργαλείο εξυπηρέτησης  των αναγκών του πελάτη του ξενοδοχείου. Οι συσκευές έρχονται να καλυτερεύσουν την εμπειρία του επισκέπτη, να γίνουν αφανείς ήρωες και να προσφέρουν συνολικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα διαβίωσης και άνεσης στον επισκέπτη από το check-in μέχρι το check out. Μεταξύ των λύσεων που προτείνει η Κωτσόβολος είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, τα παράθυρα υψηλής αισθητικής και ενημέρωσης σε χώρους των ξενοδοχείων με χαμηλό φωτισμό, τα τηλεπικοινωνιακά συστήματα για την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών, ο έλεγχος από απόσταση των καταλυμάτων.

Το συγκεκριμένο concept παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη HORECA 2018. Κατόπιν εμπλουτίστηκε και ενισχύθηκε, έγινε φορητό και η νέα του εκδοχή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο συνέδριο του ΣΕΤΕ.

Για την υλοποίηση αυτών των λύσεων η ομάδα Β2Β της Κωτσόβολος αναλαμβάνει τη μελέτη των χώρων και κατόπιν προχωρά στις κατάλληλες προτάσεις. Αναλύοντας τις ανάγκες της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας προτείνονται τα κατάλληλα προϊόντα και ο εξοπλισμός που απαιτείται προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των πελατών των ξενοδοχείων. Όπως σημειώνεται η Κωτσόβολος διαθέτει  στόλο 151 φορτηγών, πραγματοποιεί 400.000 παραδόσεις το χρόνο, οι αποθηκευτικοί της χώροι φτάνουν τα 40.000 τ.μ. και διαθέτουν  24ωρη λειτουργία. Την εταιρεία υποστηρίζουν 300 τεχνικοί και εγκαταστάτες πανελλαδικά οι οποίοι υπολογίζεται πως  πραγματοποιούν επισκευές σε πάνω από 70.500 συσκευές το χρόνο.            



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα