Εξηγήσεις της J&P ΑΒΑΞ για τις εξελίξεις στην J&P Overseas

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 13:44
UPD:13:47

Διαβεβαιώσεις για την εύρυθμη λειτουργία της J&P - ΑΒΑΞ έδωσε η διοίκηση της κατασκευαστικής εταιρείας, μετά την αίτηση της κυπριακής J&P Overseas για υπαγωγή σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, με στόχο την αντιμετώπιση των ελλειμμάτων και των προβλημάτων ρευστότητας.

Η διοίκηση της εταιρείας, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από τη δεκαετία του ’90, εκτίμησε ότι οι εξελίξεις στην J&P Overseas «δεν αναμένεται να επηρεάσουν ουσιωδώς τις υφιστάμενες εργασίες και τις μελλοντικές προοπτικές της».

«Οι σχέσεις μεταξύ της J&P - ΑΒΑΞ και της J&P Overseas περιορίζονται αποκλειστικά σε συγκεκριμένες συνεργασίες σε κατασκευαστικές κοινοπραξίες στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου, για τις οποίες λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκτέλεση των συμβολαίων» διευκρίνισε παράλληλα.

Επίσης, διαβεβαίωσε ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά, καθώς δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις στην J&P Overseas.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία της τελευταίας στο μετοχικό κεφάλαιο της J&P ΑΒΑΞ επιτυγχάνεται μέσω της J&P Investments, της οποίας το ποσοστό αναμένεται να υποχωρήσει στο 23% μετά την ολοκλήρωση της ΑΜΚ.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΒΑΞ



Σχολιασμένα