Κάτω από τις 3.700 μονάδες η Σοφοκλέους

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2006 11:54

Εντονα πτωτικές τάσεις επικρατούν και σήμερα στη Σοφοκλέους με το γενικό δείκτη να υποχωρεί και πάλι κάτω από το επίπεδο των 3.700 μονάδων.

«Στη δίνη των ρευστοποιήσεων των διεθνών αγορών δείχνει να βρίσκεται και το ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο αδυνατεί να αντλήσει δυνάμεις από εγχώρια νέα, ακόμα και αν αυτά είναι τα καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα των ΟΤΕ και Εθνικής Τράπεζας», αναφέρει η Fortius Finance στο πρωινό της σχόλιο.

Σύμφωνα με την Εγνατία Χρηματιστηριακή, «η ψυχολογία διεθνώς παραμένει ασταθής και η μεταβλητότητα αναμένεται να επικρατήσει στα χρηματιστήρια βραχυπρόθεσμα. Παρά το γεγονός ότι θεμελιωδώς μπορούν να δικαιολογηθούν υψηλότερα επίπεδα για τον γενικό δείκτη δεν βλέπουμε να είναι ακόμα εφικτή μία διατηρήσιμη ανάκαμψη».

Αυτή την ώρα (11:37) ο γενικός δείκτης τιμών υποχωρεί κατά 1,10%, στις 3.676,19 μονάδες, με τον τζίρο στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Μόνο εννέα μετοχές ενισχύονται 69 καταγράφουν απώλειες και τέσσερις παραμένουν σταθερές.

Οι μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς, της Cosmote και της Intracom σημειώνουν πτώση μεγαλύτερη του 2%. Η μετοχή του Τιτάνα υποχωρεί κατά 0,64%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα