Forthnet: Πουλάει τη θυγατρική Forth-CRS, εστιάζει σε τομείς με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 11:54
UPD:12:00
www.forthnet.gr

Στην πώληση της θυγατρικής της Forth- CRS προχωρά η Forthnet στο πλαίσιο της στρατηγικής αναδιάρθρωσης, που προωθεί. Αγοραστής είναι η ελβετική εταιρεία Linxx Holdings, η οποία αποκτά το 99,31% που ήλεγχε η Forthnet στη θυγατρική της. 

Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Forthnet για το έτος που έληξε στις 31.12.2017, οι δραστηριότητες της FORTH-CRS αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 1,6% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών της εταιρείας.

Η πώληση έρχεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της εταιρείας να εστίασει στους τομείς,  στους οποίους διαθέτει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως οι υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και συνδυασμένων υπηρεσιών (Pay-TV / 3Play), ενώ, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, αναμένεται να συμβάλει στις πρωτοβουλίες της εταιρείας για τη βελτίωση της ρευστότητάς της.

Η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της FORTH-CRS τελεί υπό συνήθεις προϋποθέσεις και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα