Motor Oil: Σχέδια για νέες επενδύσεις

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2006 17:23

Σε μελέτη για την αύξηση της παραγωγής λιπαντικών προχωρά η Μότορ Οϊλ (Ελλάς) Διϋλιστήρια Κορίνθου ΑΕ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Πέτρος Τζαννετάκης, στο πλαίσιο παρουσίασης που διοργάνωσε ο ΣΜΕΧΑ, η μελέτη αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2006 και ανάλογα με τα αποτελέσματά της θα προχωρήσει η εν λόγω επένδυση. Παράλληλα η διοίκηση εξετάζει την κατασκευή νέας μονάδας παραγωγής καυσίμων.

Οσον αφορά στην άδεια ηλεκτροπαραγωγής που διαθέτει η εταιρεία, ο κ. Τζαννετάκης επισήμανε: «Εχουμε μία από τις άδειες ηλεκτροπαραγωγής και θεωρούμε ότι διαθέτουμε συγκριτικό πλεονέκτημα ως προς την τοποθεσία, καθώς βρισκόμαστε στη Νότια Ελλάδα, όπου υπάρχει έλλειμμα παραγωγής».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης επισημάνθηκε η στρατηγική θέση του διυλιστηρίου της Μότορ Οϊλ, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε μία περιοχή της Ν.Α.Ευρώπης όπου υπάρχουν κυρίως παλιά διυλιστήρια ,όπου τα τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις εκσυγχρονισμού και η συγκεκριμένη περιοχή παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε διάφορους προμηθευτές αργού πετρελαίου.

ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΟΗ



Σχολιασμένα