Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2006 17:28
UPD:17:52

ΑΝΕΚ Α.Ε.

Α. Β’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών & προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 18/06/2006, ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00, στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρίας, Χανιά, 2ο χλμ. Λεωφόρου Κων/νου Καραμανλή, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 2. Αλλαγή έδρας της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού. 3. Συμπλήρωση του σκοπού της Εταιρείας για πρακτορεύσεις πλοίων της εταιρείας ή άλλων εταιρειών και τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού. 4. Έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου ή μη και εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. για τον καθορισμό των όρων της εκδόσεώς του. 5. Μετατροπή προνομιούχων μετοχών σε κοινές και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 6. Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο. 7. Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Συνέλευση οφείλουν: Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του χειριστή τους- και να παραλάβουν απ’ αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (2ο χλμ. Λ. Καραμανλή, Χανιά) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Οι Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευθούν σ' αυτήν από πρόσωπο νόμιμα εξουσιοδοτημένο. Οι αποδείξεις καταθέσεων των μετοχών καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των Μετόχων θα πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης.

Β. Β’ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών που εκδόθηκαν τα έτη 1990 & 1996 της Εταιρίας, την 18/06/2006, ημέρα Κυριακή και ώρα 16:00, στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρίας, Χανιά, 2ο χλμ. Λεωφόρου Κων/νου Καραμανλή, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 2. Έγκριση έκδοσης ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου ή μη και εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. για τον καθορισμό των όρων της εκδόσεώς του. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Συνέλευση οφείλουν: Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του χειριστή τους- και να παραλάβουν απ’ αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (2ο χλμ. Λ. Καραμανλή, Χανιά) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Οι Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευθούν σ' αυτήν από πρόσωπο νόμιμα εξουσιοδοτημένο. Οι αποδείξεις καταθέσεων των μετοχών καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των Μετόχων θα πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Συνέλευσης αυτής.

ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 25/6/2006, ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 40, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Yποβολή και ακρόαση των Εκθέσεων Διαχείρισης του Δ.Σ. (Απλή και Ενοποιημένη) και της Εκθεσης Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης από 1.1.2005 μέχρι 31.12.2005. 2. Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού (Απλού και Ενοποιημένου) και των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας, με το συνοδεύον αυτές Πιστοποιητικό ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών, της εταιρικής χρήσης από 1.1.2005 μέχρι 31.12.2005. 3. Έγκριση αμοιβών μελών Δ.Σ. 4. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τα πεπραγμένα της παραπάνω χρήσης. 5. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, για τη χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. 7. Εκδοση ομολογιακού δανείου. 8. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Στην Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Μέτοχοι, οι οποίοι επιθυμούν να μετάσχουν στη Συνέλευση, οφείλουν, μέσω του Χειριστή τους (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή) στο Σ.Α.Τ., να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (Λεωφ. Κηφισίας 40, Μαρούσι), ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία και να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης. Σε περίπτωση που αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο ΚΑΑ το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών την σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών.

ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 26/06/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο 12ο χιλ. επαρχ. οδού Βέροιας – Νάουσας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Oικονομικών Kαταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2005, καθώς και της σχετικής έκθεσης του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή. 2. Έγκριση του τρόπου διάθεσης των κερδών της χρήσης 2005 και έγκριση διανομής μερίσματος στους μετόχους της εταιρίας. 3. Απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2005 και της διαχείρισης της ως άνω χρήσης. 4. Έγκριση αμοιβών των Μελών του Δ.Σ. και της Διοικήσεως για τη χρήση 2005 και προέγκριση αμοιβών για τη χρήση 2006. 5. Εκλογή ενός (1) Τακτικού και ενός (1) Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για την χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Οι Κύριοι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Τακτική Γενική Συνέλευση θα πρέπει, πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση, να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά στα γραφεία της εταιρίας στο 12ο χιλ Βέροιας-Νάουσας Τ.Θ.9 ΤΚ. 59200 Νάουσα τηλ.23320-42412: α) Τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν.2396/96 και β) Τυχόν εξουσιοδοτήσεις για την εκπροσώπησή τους.

ALSINCO Α.Ε.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 26/06/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στα επί της οδού Ναυπλίου 8, Μεταμόρφωση Αττικής, γραφεία της έδρας της Εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της 10ης εταιρικής χρήσης, (01/01/2005 έως 31/12/2005), καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Εγκριση διάθεσης (διανομής) κερδών και παροχή προς το Δ.Σ. των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων. 3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσεως από 01/01/2005-31/12/2005. 4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή, από το Μητρώο Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο τόσο των Ετησίων όσο και των Εξαμηνιαίων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως 01/01/2006 - 31/12/2006 και καθορισμός της αμοιβής τους. 5. Έγκριση των καταβληθεισών αμοιβών προς τα μέλη του Δ.Σ. κατά τη χρήση 2005 και προέγκριση των αμοιβών και μισθών αυτών κατά την τρέχουσα χρήση 2006. 6. Παροχή εγκρίσεως-αδείας προς τα μέλη του Δ.Σ. και τους Διευθυντές της εταιρείας για την διενέργεια πράξεων που υπάγονται σε κάποιον από τους επιδιωκόμενους από την εταιρεία σκοπούς για λογαριασμό τρίτων, καθώς και για την συμμετοχή τους σε Δ.Σ. ή στην Διεύθυνση εταιρειών που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς κατά το άρθρο 23 παρ.1 του κ.ν. 2190/19207. Εκδοση από την εταιρεία κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους μέχρι πέντε (5.000.000) Ευρώ με ιδιωτική τοποθέτηση και παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης του κοινού Ομολογιακού Δανείου. 8. Λοιπά Θέματα – Ανακοινώσεις. Όσοι από τους κ.κ Μετόχους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω Τακτική Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε δια αντιπροσώπου, οφείλουν να δεσμεύσουν στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστή τους, τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Όσοι από τους μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό του Σ.Α.Τ. οφείλουν να δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Και στις δύο περιπτώσεις οι κ.κ Μέτοχοι οφείλουν να καταθέσουν τις σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης και τα σχετικά έγγραφα αντιπροσώπευσης ή εκπροσώπησης στο Ταμείο της Εταιρίας στην έδρα της στην οδό Ναυπλίου αρ.8, στη Μεταμόρφωση Αττικής, τηλ.210-2833656, fax:210-2846722, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

ΒΑΡΔΑΣ A.E.B.E.E.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 26/06/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα επί της οδού Ταγιαπιέρα 12, 3ος όροφος, γραφεία της Εταιρίας, στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάγνωση των εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή επί των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 1/1/2005 - 31/12/2005. 2. Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 1/1/2005 - 31/12/2005 και διάθεση καθαρών κερδών. 3. Έγκριση αμοιβών ή αποζημιώσεων των μελών του Δ.Σ. χρήσης 1/1/2005 - 31/12/2005. 4. Απαλλαγή του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 1/1/2005 - 31/12/2005. 5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για τον έλεγχο των ετήσιων και εξαμηνιαίων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 1/1/2006 - 31/12/2006 και καθορισμός της αμοιβής των. 6. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χειριστής και οι μετοχές διατηρούνται στον ειδικό λογαριασμό του Σ.A.T., οι κ. Μέτοχοι πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης μετοχών πρέπει να κατατεθούν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα εκπροσώπησης, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (Λ. Μεσογείων 225, Αθήνα) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. Όσοι από τους κ. Μετόχους επιθυμούν επί πλέον διευκρινήσεις, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Εταιρείας, με τον κ. Θεόφιλο Τζαβάρα, τηλ. 210 6794761.

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 26/06/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στην Θεσσαλονίκη, Αντώνη Τρίτση 21, στην Πυλαία, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των ετήσιών ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1η Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2005, μετά από ακρόαση των σχετικών Εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 01.01.05-31.12.05 καθώς και για τις ετήσιες οικονομικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας. 3. Έγκριση διανομής μερίσματος στους Μετόχους για τη χρήση 2005 και παροχή προς το Δ.Σ. των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων. 4. Έγκριση των αμοιβών που καταβλήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. για την χρήση 2005. 5. Έγκριση παρατάσεως των υφισταμένων συμβάσεων εργασίας μελών του Δ.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν 2190/1920. καθορισμός και προέγκριση των αμοιβών για τη χρήση 2006. 6. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας για τη χρήση 2006. 7. Παροχή αδείας κατ' άρθρο 23 παρ. 1 Κ.Ν. 2190/1920 στα μέλη του Δ.Σ. και σε Διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν στα Δ.Σ. ή στη διοίκηση άλλων συνδεδεμένων κατά την έννοια του άρθρου 42 παρ. 5 ε' του Κ.Ν. 2190/1920 εταιρειών που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς. 8. Τροποποίηση του ¶ρθρου 12 Δ.Σ. του Καταστατικού της εταιρίας. 9. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 10. Τροποποίηση του ¶ρθρου 27 του Καταστατικού της εταιρίας. 11. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών έως 5 εκ. ευρώ και παροχή δικαιώματος προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων. Εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων και τη διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου λόγω της ως άνω αυξήσεως. 12. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρίας σε νέο κείμενο. 13. ¶λλα θέματα και ανακοινώσεις. Για την συμμετοχή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, ο κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, που εκδίδεται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών. Όσοι από τους μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το οποίο εκδίδει και τους παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία (Τμήμα Μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία και πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους. Παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι, κατά την προσέλευσή τους στο χώρο πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης να φέρουν μαζί τους τα νόμιμα για την πιστοποίηση της ταυτότητάς τους έγγραφα (π.χ. αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ.).

ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε.

48η Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, την 27/06/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στην Κηφισιά, στο κτίριο "ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε.", στην οδό Μεταξά (παράλληλο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, 14ο χλμ.), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων, εταιρείας και ομίλου, σύμφωνα με τα Δ.Λ.Π., της χρήσης που έληξε την 31/12/2005 μετά των Εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών. 2. Έγκριση των Πεπραγμένων του Ισολογισμού χρήσης 1/1 έως 31/12/2005. 3. Έγκριση Διάθεσης Καθαρών Κερδών της 48ης εταιρικής χρήσης και καθορισμός χρόνου καταβολής τους. 4. Απαλλαγή του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση του 2005. 5. Καθορισμός και έγκριση αμοιβών Δ.Σ. και εργαζομένων Συμβούλων ως και παροχών στο προσωπικό. 6. Έγκριση συμβάσεων εργασίας μελών Δ.Σ. 7. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για τη χρήση 2006. 8. Έγκριση πώλησης ιδίων μετοχών προς τους απασχολούμενους στην εταιρεία σε προνομιακή τιμή. 9. Λήψη αποφάσεως περί μετατροπής των ανωνύμων μετοχών σε ονομαστικές. Όσοι από τους μετόχους επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν: 1) Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται σε Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του Χειριστή τους- πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Συνέλευσης και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης των Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας. 2) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται σε Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης των Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας.

ELBISCO Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 27/06/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο Πικέρμι Αττικής, 21ο χλμ. Λεωφόρου Μαραθώνος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως 1/1-31/12/2005, του Ισολογισμού και του ενοποιημένου Ισολογισμού της 31-12-2005, μετά των σχετικών εταιρικών και ενοποιημένων καταστάσεων αποτελεσμάτων, μεταβολών των ιδίων κεφαλαίων και ταμειακών ροών της χρήσεως 1/1-31/12/2005, καθώς και της Εκθέσεως του Δ.Σ. και της Εκθέσεως Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. που διοίκησαν την εταιρία και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 1/1-31/12/2005. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τη χρήση 1/1-31/12/2006. 4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 παρ. 1 του καταστατικού αυτής. 5. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 2 του καταστατικού αυτής. 6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας λόγω λήξης της θητείας του προηγούμενου. 7. Έγκριση εκλογής μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 8. Καθορισμός ανωτάτου ορίου αποδοχών σε μέλη του Δ.Σ., τα οποία θα απασχοληθούν στην εταιρία και παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το Δ.Σ. να καθορίσει το ύψος των αποδοχών αυτών για κάθε περίπτωση μέχρι το ανώτατο όριο. 9. Έγκριση μη διανομής μερίσματος. 10. Χορήγηση εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνελεύσεως και στο Γραμματέα της, να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της Συνελεύσεως. Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν: Εάν οι αποϋλοποιημένες μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην εταιρία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω συνέλευσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους. Εάν οι αποϋλοποιημένες μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, που πρέπει να καταθέσουν στην εταιρία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω συνέλευσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους.

ΕΛΦΙΚΟ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 27/06/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας,στο Σχηματάρι Βοιωτίας (Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, 62ο ΧΛΜ), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάγνωση και υποβολή προς έγκριση των Οικονομικών Στοιχείων και Πληροφοριών χρήσης 1/1-31/12/2005, των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ 1/1-31/12/05, καθώς και των επ’ αυτών εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών. 2. Λήψη απόφασης για τη διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσης. 3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί του Ισολογισμού και της εν γένει διαχείρισης της παραπάνω χρήσης. 4. Εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για την χρήση 2005 σύμφωνα με τον νόμο. 5. Εγκριση αμοιβών μελών του Δ.Σ. 6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση υπεραξίας αναπροσαρμογής παγίων, κεφαλαιοποίηση φορολογηθέντος αποθεματικού που θα υλοποιηθεί με αύξηση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της εταιρείας. 8. Τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 του καταστατικού. 9. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση παρακαλούνται να δεσμεύσουν τις αξίες ως προς τις οποίες θέλουν να συμμετάσχουν είτε μέσω του Χειριστή λογαριασμού τους, είτε μέσω του Κ.Α.Α. και να προσκομίσουν τις σχετικές αποδείξεις πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες προ της Συνελεύσεως στο ταμείο της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΝΕΚ
  • ΑΤΕΚ
  • ΔΑΙΟΣ
  • ΕΣΥΜΒ



Σχολιασμένα