WISeKey: Συνεργασία με Microsoft για ασφαλείς ηλεκτρονικές ταυτότητες

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2006 18:33

Η WISeKey SA ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συνεργαστεί με την Microsoft, για την προώθηση και παροχή λύσεων διαχείρισης ταυτότητας, καθώς και συναφούς κατάρτισης, σε κυβερνήσεις στην Ευρώπη και ανά τον κόσμο.

Η WISeKey, επικεφαλής παγκόσμιος παροχέας λύσεων ασφάλειας, ταυτότητας και εμπιστευτικότητας, έγινε επικεφαλής εταίρος για παροχή λύσεων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων (eID) από τη Microsoft.

Αξιοποιώντας τις ικανότητες διαχείρισης πιστοποιητικού ενσωμάτωσης πλατφόρμας διακομιστή Microsoft Windows, η WISeKey καθιστά ικανούς οργανισμούς και κυβερνήσεις να ενισχύσουν την τρέχουσα επένδυσή τους προσθέτοντας λειτουργικές δυνατότητες ασφαλών ηλεκτρονικών ταυτοτήτων μέσω υποδομής CertifyID (πιστοποίηση ταυτότητας).

Η λύση της Microsoft και της WISeKey θα παρουσιαστεί στο νέο επιχειρηματικό ενημερωτικό κέντρο για την ευρωπαϊκή καινοτομία (Executive Briefing Center for European Innovation) παρουσία Ευρωπαίων και Βέλγων κυβερνητικών εκπροσώπων, βιομηχανικών εταίρων και μέσων ενημέρωσης, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του σήμερα στις Βρυξέλλες. Προώθηση της λύσης θα γίνει, επίσης, στα τεχνολογικά κέντρα της Microsoft ανά τον κόσμο και μέσω άλλων εταίρων υποδομής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα