Γίνονται ψώνια για το σχολείο χωρίς ταλαιπωρία;

sponsored content
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 14:34
UPD:14:34

Τα σχολεία ξεκίνησαν και η καθημερινότητά μας απέκτησε ήδη άλλους ρυθμούς. Οι απαιτήσεις της ημέρας είναι πολλές. Το πρόγραμμα ξεκινάει νωρίς το πρωί ακόμα και για τους πιο μικρούς και οι ώρες που τα παιδιά λείπουν στο σχολείο είναι πολλές, έπειτα έρχονται οι υπόλοιπες δραστηριότητες και ώρες που περνούν εκτός σπιτιού όλο και αυξάνονται. Καθημερινά προκύπτει το ίδιο ερώτημα: Τι θα δώσουμε στα παιδιά για κολατσιό; Μπορώ να το φτιάξω γρήγορα και εύκολα; Θα είναι υγιεινό; Οι ιδέες για την τέλεια τσάντα κολατσιού είναι πολλές!

Ένα νόστιμο κέικ ή muffins που μπορεί να έχετε προετοιμάσει από την προηγούμενη, ο αγαπημένος τους χυμός ή ένα παιδικό γιαουρτάκι με δημητριακά είναι μια καλή και σίγουρη λύση που θα σας λύσει τα χέρια. Το lunchbox μπορεί να περιέχει και τα αγαπημένα τους τοστάκια, ένα αλμυρό κέικ ή ακόμα και χειροποίητες μπάρες δημητριακών. Βέβαια όλα αυτά απαιτούν χρόνο για ψώνια και προετοιμασία, αλλά αν οργανώσετε έγκαιρα το μενού θα είναι πιο εύκολο να προγραμματίσετε την παρασκευή του κάθε γεύματος.

Άρα μπορούμε πλέον να εκτιμήσουμε πόση εξοικονόμηση χρόνου μας προσφέρουν οι αγορές στο online supermarket www.e-fresh.gr. Το γνωστό πλέον διαδικτυακό supermarket για την Αττική, που φέρνει τα ψώνια εκεί που υποδείξετε και την ημέρα και ώρα που διαλέξετε, μπορεί να κάνει τη διαφορά και τώρα που ξεκίνησε το σχολείο. Με το e-Fresh.gr γλυτώνετε χρόνο από την οδήγηση, τα ψώνια και το κουβάλημα και μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερη ώρα στην προετοιμασία του κολατσιού… αλλά μην ξεχνάμε και περισσότερο χρόνο παιχνιδιού με τα παιδιά!



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα