L’Oréal: Πρόταση για εξαγορά της Société des Thermes de La Roche-Posay

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 11:23
UPD:11:27

Αμετάκλητη προσφορά για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της Holding STRP (Société des Thermes de La Roche-Posay) υπέβαλε η L’Oréal.

Το σχέδιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της L’Oréal, προβλέπει την προηγούμενη μεταβίβαση της ξενοδοχειακής επιχειρηματικής δραστηριότητας στους υφιστάμενους μετόχους της Holding STRP και την απονομή αποκλειστικών δικαιωμάτων διαπραγμάτευσης στη L'Oréal.

Το σχέδιο θα υποβληθεί στους εκπροσώπους των εργαζομένων προς εξέταση και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών.

Με έτος ίδρυσης το 1921, η Société des Thermes de La Roche-Posay είναι ο πρώτος ιαματικός σταθμός στην Ευρώπη, αφιερωμένος αποκλειστικά στη θεραπεία δερματικών παθήσεων.

Το ιαματικό νερό της La Roche-Posay θεωρείται διαθέτει θεραπευτικές αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων (έκζεμα, ψωρίαση, ουλές από εγκαύματα, και δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες των θεραπειών για τον καρκίνο).

Το 2017, περισσότεροι από 7.500 ασθενείς επωφελήθηκαν από τις ιαματικές παροχές, κάτι που ισοδυναμεί με πωλήσεις ύψους 3,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε δήλωσή της, η  γενική διευθύντρια της La Roche-Posay διεθνώς, Λετίσια Τουπέ, τόνισε πως «το σχέδιο εξαγοράς θα μας δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε τη θέση της La Roche-Posay αναπτύσσοντας τους υπάρχοντες δείκτες και κάνοντας το ιαματικό κέντρο τη ναυαρχίδα της μάρκας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα