Alumil Rom Industry: Στο δρόμο προς το χρηματιστήριο Βουκουρεστίου

Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2006 12:04

Την έναρξη των διαδικασιών για την εισαγωγή της θυγατρικής της ALUMIL ROM INDUSTRY S.A. στο Χρηματιστήριο του Βουκουρεστίου ανακοίνωσε η Αλουμύλ Μυλωνάς.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, η ALUMIL ROM αποτελεί τη μεγαλύτερη βιομηχανία στη Ρουμανία για ολοκληρωμένα συστήματα προφίλ αλουμινίου, πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς (IFT Rosenheim, Ral, AAMA New York, κτλ.).

Κατέχει υπερσύγχρονη μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής στο Βουκουρέστι - 6.000 τόνων το χρόνο - και το μεγαλύτερο τοπικό δίκτυο διανομής με αποθήκες σε 23 πόλεις, μεταξύ άλλων, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Slatina, Timisoara, κτλ.

Το επενδυτικό σχέδιο για την τριετία 2006-2008 ξεπερνά τα 8 εκ. ευρώ και αναφέρεται κυρίως σε ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητας και επέκταση αποθηκών (Κέντρο Logistics, Ρομποτικής, Σύστημα Διαχείρισης Αποθηκών, κτλ.). Οι ενοποιημένες πωλήσεις με βάση τα ΔΠΧΠ για το 2005 έφτασαν τα 23 εκ. ευρώ (RON 84,47 εκ.), ενώ τα λειτουργικά (EBITDA) και καθαρά κέρδη, μετά φόρων, ξεπέρασαν τα 4,4 εκ. ευρώ και 3,63 εκ. ευρώ αντίστοιχα (RON 16,26 εκ. και RON 13,35 εκ. αντίστοιχα).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΜΥ



Σχολιασμένα