H NRG ενισχύει το ενεργειακό αποτύπωμα της Motor Oil

Νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 09:27
UPD:09:28
EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Από την έντυπη έκδοση

Του Κώστα Δεληγιάννη 
[email protected]

Τα πρώτα βήματα της εμπορικής στρατηγικής που θα ακολουθήσει η NRG, μετά την εξαγορά του 90% των μετοχών της από τη Motor Oil (Hellas), «ξεδίπλωσε» χθες η εταιρεία, παρουσιάζοντας τα καινούρια προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που θα λανσάρει άμεσα στην ελληνική αγορά.

Η ανακοίνωση των προγραμμάτων έγινε από τον Αναστάσιο Λωσταράκο, γενικό διευθυντή της NRG, ενώ παρών στην εκδήλωση ήταν και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil, Πέτρος Τζαννετάκης. 

Όπως ανέφερε ο κ. Λωσταράκος, η NRG δραστηριοποιείται έως σήμερα στην εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας και την προμήθεια, ενώ με τα νέα προγράμματα εισέρχεται και στο φυσικό αέριο, προσφέροντας συνδυαστικά «πακέτα» των δύο ενεργειακών προϊόντων. Από την πλευρά του, ο κ. Τζαννετάκης σημείωσε πως η είσοδος στη λιανική του ρεύματος και του φυσικού αερίου έρχεται να διευρύνει το ενεργειακό αποτύπωμα της Motor Oil. Πρόσθεσε επίσης πως η NRG αποτελεί μία καλά οργανωμένη εταιρεία, γι' αυτό και θα συνεχίσει να λειτουργεί από τους ίδιους ανθρώπους. 

Συνδυαστικά

Όσον αφορά τα νέα προγράμματα, όπως τονίστηκε στην παρουσίαση θα δώσουν την ευκαιρία σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και βιομηχανίες να αποκομίσουν σημαντικό όφελος.

Τα προγράμματα συνδυάζονται πλέον με προωθητικές ενέργειες, που μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά έκπτωσης επί της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Ενδεικτικά, οι νέες συνδυαστικές ενέργειες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για οικιακές παροχές, μπορούν να προσφέρουν 30% δωρεάν ρεύμα και 30% δωρεάν φυσικό αέριο για το σπίτι, κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια.

Επίσης, προσφέρονται πλέον συνδυαστικές ενέργειες που αφορούν αποκλειστικά σε κοινόχρηστες παροχές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πολυκατοικιών, προσφέροντας τη δυνατότητα παροχής 30% δωρεάν ρεύματος και έως 30% δωρεάν φυσικού αερίου, κάθε μήνα για 2 χρόνια. 

Παράλληλα, η NRG διαμορφώνει ειδικές συνδυαστικές ενέργειες για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να γίνουν πελάτες της, τόσο για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας όσο και φυσικού αερίου, προσφέροντάς έως 25% δωρεάν ρεύμα και έως 20% δωρεάν φυσικό αέριο για την επιχείρησή τους, κάθε μήνα για 1 ολόκληρο χρόνο. 

Αντιρρήσεις

Στο περιθώριο της παρουσίασης, ο κ. Τζαννετάκης επισήμανε πως η Motor Oil εμμένει στις αντιρρήσεις που έχει υποβάλει μέσω υπομνήματος στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, αναφορικά με την εξαγορά του μεριδίου της Shell στην ΕΠΑ Αττικής από τη ΔΕΠΑ.
Τέλος, όσον αφορά πιθανό ενδιαφέρον για την εξαγορά της «ΔΕΠΑ Εμπορίας», επισήμανε πως ακόμη δεν έχει εξεταστεί το θέμα.   



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα