Στη Δ.Ε.Θ. το «τρένο των start uppers»

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 19:51
UPD:20:05
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, λίγο πριν την επιβίβαση στο «τρένο των starts uppers» με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη έκανε σήμερα το «τρένο των start uppers», που αποτελεί πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ) για τη δωρεάν μεταφορά των νεοφυών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.).

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος και ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, στο «τρένο των start uppers».

Η ηγεσία του υπουργείου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπροσώπους των start ups για τα προϊόντα και τις έξυπνες και καινοτόμες ιδέες τους.

Από αύριο, Σάββατο, περισσότερες από 100 νεοφυείς επιχειρήσεις, θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ, στο θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα», που οργάνωσε το υπουργείο ΨΗΠΤΕ. Εκεί οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν, χωρίς κόστος, τις καινοτόμες ιδέες τους, τα προϊόντα κι επιτεύγματά τους.

Ο Νίκος Παππάς και o Λευτέρης Κρέτσος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για τη Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των νεοφυών επιχειρήσεων.

«Το "τρένο των startuppers" μεταφέρει μήνυμα αισιοδοξίας ότι η Ελλάδα περνά στην επόμενη μέρα με αξιώσεις. Με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, φρέσκιες ιδέες, αλλά και ωριμότητα στην πολιτική ηγεσία. Έχουμε τη βούληση -και το αποδεικνύουμε- να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους. Εύχομαι σε όλους τους εκπροσώπους των νεοφυών επιχειρήσεων, με τους οποίους συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, να επιτύχουν κάθε στόχο τους» δήλωσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα