Σύνοδος των υπουργών Τουρισμού των Βαλκανίων στο πλαίσιο της Philoxenia

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2006 16:04

Στη σημασία της έκθεσης Philoxenia 2006 για τον ελληνικό τουρισμό αναφέρθηκε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, κατά την ομιλία της στην εκδήλωση για την παρουσίαση της έκθεσης,

Όπως ανέφερε η υπουργός η έκθεση συγκεντρώνει το διεθνές ενδιαφέρον και, όπως σημείωσε, οι προοπτικές που έχει, επιβάλλουν την αμέριστη υποστήριξη του υπουργείου Τουριστικής ανάπτυξης και του ΕΟΤ που θα συνδράμουν εντονότερα στις νέες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει και υλοποιεί η Helexpo.

«Η Philoxenia βρίσκεται στο κατώφλι μιας νέας δημιουργικής εποχής, σε μια φάση απογείωσης προς νέες κατευθύνσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων η υπουργος και τόνισε ότι από την ανάπτυξη του τουρισμού που προβλέπεται μέχρι το τέλος της επόμενης δεκαετίας, η Ελλάδα μπορεί να ωφεληθεί σημαντικά καθώς και θέλει και μπορεί να απαντήσει με σχέδιο και δυναμισμό σε αυτή την κορυφαία πρόκληση.

Επιπρόσθετα, η κ. Πετραλιά ανακοίνωσε ότι με πρωτοβουλία της στο πλαίσιο της Philoxenia του Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί Σύνοδος των υπουργών Τουρισμού των Βαλκανίων η οποία θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα διότι -όπως είπε- η ενδοχώρα των Βαλκανίων μπορεί να αποτελέσει δεξαμενή για την προσέλκυση νέων τουριστών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα