ΟΤΕ: Πρόγραμμα για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2006 15:07

Με στόχο την εκπαίδευση και εξοικείωση του κοινού με το Διαδίκτυο και ιδιαίτερα τις ευρυζωνικές υπηρεσίες, η διοίκηση του ΟΤΕ παρουσίασε σήμερα την πρώτη τεχνολογική Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο, «ΟΤΕ On the Broadband» - Ευρυζωνικές Υπηρεσίες ΟΤΕ, αναλαμβάνοντας μια σημαντική πρωτοβουλία.

Με βασικό μήνυμα «κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη», η κινητή αυτή μονάδα θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, επισκεπτόμενη 29 πόλεις – σταθμούς μέσα σε μια διετία (2006-2007).

Ξεκινώντας τον Ιούλιο, και μέχρι το τέλος του 2006, το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί σε 17 πόλεις – σταθμούς με την ακόλουθη σειρά:

Αθήνα (Μπουρνάζι Περιστερίου, Θησείο), Ηράκλειο, Αγ. Νικόλαος, Ρέθυμνο, Χανιά, Καλαμάτα, Ναύπλιο, Πειραιάς, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη (2 σταθμοί), Σέρρες, Δράμα και Καβάλα.

Επιπλέον, η Διοίκηση του ΟΤΕ προανήγγειλε σήμερα ότι προχωρά στη θεσμοθέτηση ενός ετήσιου πανελλαδικού διαγωνισμού για τη βράβευση των καλύτερων μαθητικών ιστοσελίδων με στόχο την ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος των μαθητών, κυρίως του Γυμνασίου, για τις νέες τεχνολογίες και την έμπρακτη στήριξη τους.

Κατά την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Για τον ΟΤΕ, η Ευρυζωνικότητα δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Αποτελεί όχι μόνο το μέλλον της επιχείρησης αλλά και το μέλλον της Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, επενδύουμε και αναπτύσσουμε μια σειρά πρωτοβουλιών, τόσο ο ίδιος ο ΟΤΕ όσο και οι θυγατρικές του, που θα συμβάλλουν καθοριστικά αφενός στην εξοικείωση του κόσμου με το διαδίκτυο και αφετέρου στην εξάπλωση της ευρυζωνικότητας τόσο στις μεγάλες αστικές περιοχές όσο και στην περιφέρεια».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα