Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2006 17:37

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 22/06/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στην Αλεξανδρούπολη, στην έδρα της Εταιρίας, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης - Συνόρων, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμός, Λογαριασμός Αποτελεσμάτων Χρήσης και Σημειώσεις σύμφωνα με τα Δ.Π.Χ.Π.) της εταιρικής χρήσης 2005 μετά από ανάγνωση των εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών. 2. Υποβολή για έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων (Ενοποιημένος Ισολογισμός, Ενοποιημένος Λογαριασμός Αποτελεσμάτων Χρήσης και Σημειώσεις σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ) της χρήσης 2005 μετά από ανάγνωση των εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών. 3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης. 4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας και τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση 2006 και καθορισμός αμοιβής τους. 5. Έγκριση διανομής μερίσματος για τη χρήση 2005. 6. Προέγκριση αμοιβών προς τα μέλη του Δ.Σ. για την χρήση 1.1.2006 έως 31.12.2006. 7. Έγκριση κατ’ αρθρον 23 α παρ. 2 κατάρτισης σύμβασης με μέλη του ΔΣ ή/και ιδρυτές της εταιρείας. 8. Έγκριση συμμετοχής μελών Δ.Σ. και διευθυντικών στελεχών στο Δ.Σ. ή στη διεύθυνση άλλων εταιρειών. 9. Αγορά Ιδίων Μετοχών. 10. Διάφορες ανακοινώσεις. Όλοι οι μέτοχοι έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης στην έδρα της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη 3ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης - Συνόρων (Τμήμα Μετόχων) μέχρι την 16η Ιουνίου 2006. Σε περίπτωση που δεν έχει οριστεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πλατεία Μαυροκορδάτου και Αχαρνών 17).

ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ε.

Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 25/06/2006, ημέρα Κυριακή και ώρα 09:00, στο ξενοδοχείο CANDIA MARIS, στην περιοχή Αμμουδάρα, Δήμου Γαζίου Ηρακλείου Κρήτης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1ης Ιανουαρίου 2005 έως 31ης Δεκεμβρίου 2005, μετά των επ αυτών εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και της διαχείρισης της πιο πάνω χρήσης. 3. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας και στο Γενικό Διευθυντή της κατά το έτος 2005. 4. Εκλογή τεσσάρων (4) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της Εταιρείας συμφώνως προς το άρθρο 18 του καταστατικού της και το Ν. 3016/2002 όπως ισχύει. 5. Εκλογή Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2006 και καθορισμός της αμοιβής τους. 6. Διάθεση τμήματος εκ των λοιπών αποθεματικών της Εταιρείας για την κάλυψη ζημιών εις νέον που προέκυψαν από την εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων. 7. Τροποποίηση του άρθρου 2 «περί σκοπού» του καταστατικού της Εταιρείας, για τον περιορισμό του στο σημερινό πλαίσιο άσκησης της εταιρικής δραστηριότητας. 8. Τροποποίηση του άρθρου 6, της δεύτερης παραγράφου του άρθρου 8 και της τρίτης παραγράφου του άρθρου 39 του καταστατικού της Εταιρείας. Οι κ.κ. Μέτοχοι που έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και επιθυμούν να μετάσχουν της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει να αποταθούν στο χειριστή του λογαριασμού τους και να ζητήσουν τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Οι κ.κ. Μέτοχοι που έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, πλην όμως αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό της Α.Ε. Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. (Κ.Α.Α.) θα πρέπει να ζητήσουν τη δέσμευσή τους από το Κ.Α.Α. και να παραλάβουν απ αυτό τη σχετική βεβαίωση για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση την οποία επίσης θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν απ αυτήν. Όσοι εκ των κ.κ. Μετόχων δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους θα πρέπει κατά την ίδια παραπάνω προθεσμία να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας τα αποθετήρια έγγραφα των μετοχών τους, ή να προσκομίσουν απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα. Τέλος οι κ.κ. Μέτοχοι οφείλουν να προσκομίσουν στην εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους.

Ι.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ HOLDING Α.Ε.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/06/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης (Ν. Μοναστηρίου 134), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1/1/2005 - 31/12/2005 καθώς και των Εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών. Υποβολή και έγκριση των ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1/1/2005- 31/12/2005 καθώς και των σχετικών Εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση του έτους 2005, σύμφωνα με το νόμο και το άρθρο 26 του Καταστατικού. 3. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τον έλεγχο της οικονομικής χρήσης (Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων) 1/1/2006 έως 31/12/2006 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Έγκριση αμοιβών μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 1/1/2005 έως 31/12/2005 και προέγκριση αμοιβών και μισθών μελών του Δ.Σ. για τη χρήση από 1/1/2006 έως 31/12/2006. 5. Ανακοίνωση του καταλόγου των μετόχων από τους οποίους προήλθαν οι αγορασθείσες ίδιες μετοχές λόγω λήξης της περιόδου αγοράς ιδίων μετοχών που αποφασίσθηκε από την από 30.6.2005 Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων. 6. Λήψη νέας απόφασης αγοράς ιδίων μετοχών μέσω του Χ.Α. σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 και 6 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει. 7. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου δια της αύξησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο. Ισόποση μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών προς συμψηφισμό ζημιών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 8. Παροχή ειδικής έγκρισης για την υπογραφή σύμβασης αγοραπωλησίας ακινήτου (διαμερίσματος) της Εταιρίας. 9. Διάφορες ανακοινώσεις. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι κάτοχοι κοινών μετοχών με ψήφο. Κάθε κοινή μετοχή με ψήφο παρέχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση υποχρεούνται να δεσμεύσουν - μέσω του Xειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) - το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών που εκδίδεται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα που έχει οριστεί για τη Συνέλευση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως. Οι μέτοχοι των οποίων οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν ως ανωτέρω πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα που έχει ορισθεί για τη Συνέλευση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως.

ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/06/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Λ. Συγγρού 142, Καλλιθέα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρικής Χρήσης (1.1.2005-31.12.2005) και ειδικότερα του Ισολογισμού μετά των Αποτελεσμάτων Χρήσης του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων και του Προσαρτήματος, μετά των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Έγκριση των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρικής Χρήσης (1.1.2005-31.12.2005) μετά του Προσαρτήματος και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών. 3. Έγκριση Διάθεσης Αποτελεσμάτων Χρήσης 1.1.2005 - 31.12.2005. 4. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την χρήση 2005 (1.1.2005 - 31.12.2005). 5. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2006 και καθορισμό της αμοιβής τους. 6. Έγκριση αμοιβών-αποζημιώσεων των μελών του Δ.Σ. και καθορισμός των αποδοχών για τη χρήση του 2006. 7. Ειδική έγκριση και χορήγηση εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για την υπογραφή συμβάσεων μεταξύ της εταιρείας και προσώπων που υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 23 Α του Κ.Ν. 2190/1920. 8. Ανακοίνωση του καταλόγου των μετόχων επαναγοράς ιδίων μετοχών. 9. Λήψη νέας απόφασης αγοράς και απόφασης πώλησης ιδίων μετοχών. 10. Διάφορες ανακοινώσεις. Όσοι Μέτοχοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση πρέπει να τηρήσουν έγκαιρα τις νόμιμες προϋποθέσεις συμμετοχής.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΒΡΟΦ
  • ΜΠΟΚΑ



Σχολιασμένα