Αστήρ Παλάς: Επενδύσεις ύψους 45 εκατ. ευρώ στον επόμενο ενάμισι χρόνο

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2006 18:31

Επενδύσεις ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ προγραμματίζονται στον Αστέρα Βουλιαγμένης τον επόμενο ενάμισι χρόνο, όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλάς και της μητρικής Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου με αφορμή την ανάληψη του μάνατζμεντ του Αστέρα από τη Starwood.

Οπως διευκρινίστηκε, οι επενδύσεις αναμένεται να εστιαστούν στην υλοποίηση κέντρου «Spa», καθώς και συνεδριακών εγκαταστάσεων και θα πραγματοποιηθούν από κεφάλαια της Εθνικής, η οποία -όπως επεσήμανε ο κ.Αράπογλου- παραμένει ο ιδιοκτήτης του Αστέρα.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος του Αστέρα, με την επιλογή της Starwood η διοίκηση του συγκροτήματος προσδοκά την μεγέθυνση του κύκλου εργασιών του συγκροτήματος, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει ορατό από τα τέλη του 2007 και μετά. Ως έτος βάσης συγκρισιμότητας των μελλοντικών οικονομικών μεγεθών λογίζεται το 2002, όταν ο Αστέρας είχε εμφανίσει κύκλο εργασιών 29 εκατ. ευρώ. Υπέρβαση αυτών των μεγεθών θα θεωρείται επιτυχής έκβαση, όπως τονίστηκε.

Από την πλευρά του ο κ.Roeland Vos, πρόεδρος της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής της Starwood Hotels & Resorts, ευχαρίστησε την διοίκηση της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Starwood, εκφράζοντας την πίστη του για την ανοδική πορεία του Αστέρα.

H Starwood ήδη διαχειρίζεται τέσσερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα υπό τον τίτλο της Luxury Collection: Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, Vedema Resort στη Σαντορίνη, Santa Marina Resort & Villas στη Μύκονο και Blue Palace Resort & Spa στην Ελούντα της Κρήτης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα