Goldman Sachs: Οι Cohn και Winkelried αντιπρόεδροι

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2006 08:57

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ όρισε η Goldman Sachs Group Inc. τον Gary Cohn και τον Jon Winkelried δίνοντας στον προσφάτως ανώτατο εκτελεστικό της διευθυντή, Lloyd Blankfein αντικαταστάτες με εμπειρία στην αγοραπωλησία μετοχών και την επενδυτική τραπεζική.

Η Goldman, ο μεγαλύτερος χρηματιστηριακός οίκος στον κόσμο, από πλευράς χρηματιστηριακής αξίας, όρισε επίσης στη θέση του αναπληρωτή αντιπροέδρου, τον John S. Weinberg. Οι προαγωγές εγκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του διοικητικού συμβουλίου στο Πεκίνο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Lucas van Praag. Ο Cohn, 45 ετών είναι ένας από τους τέσσερις επικεφαλής του σκέλους των διαπραγματεύσεων μετοχών και ο Winkelried, 46 ετών, μαζί με τον Weinberg, 48 ετών ήταν μεταξύ των τριών υποδιευθυντών του σκέλους της επενδυτικής τραπεζικής.

Οι μετοχές της Goldman έχουν υποχωρήσει περίπου 15% από τις 20 Απριλίου, όταν άγγιξαν τα επίπεδα ρεκόρ των 168,55 δολ. η μία. Στις 16 Ιουνίου, έκλεισαν 12 σεντς χαμηλότερα, στα 144 δολ. η μία στο Χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα