Ομιλία Γ. Αλογοσκούφη στη γ.σ. του ΣΒΒΕ στις 20:00

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2006 09:14

ΜΕ ΤΗΝ ομιλία του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη θα ολοκληρωθούν σήμερα οι εργασίες της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ). Οι εργασίες της γ.σ. θα πραγματοποιηθούν σε δύο μέρη.

Στο «κλειστό» μέρος με τη συμμετοχή μόνο των επιχειρήσεων - μελών του ΣΒΒΕ, και στο «ανοικτό» μέρος με τη συμμετοχή όχι μόνο των μελών του Συνδέσμου αλλά και των προσκεκλημένων του ΣΒΒΕ.

Κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης θα μιλήσει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. ¶ννα Διαμαντοπούλου με θέμα: «Ο ρόλος της περιφέρειας στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας».

Στην έναρξη του «ανοικτού» μέρους της συνεδρίασης χαιρετισμό θα απευθύνει ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης κ. Γ. Καλαντζής ενώ ομιλία θα εκφωνήσουν ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Γ. Μυλωνάς και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης.

Παράλληλα, με τις εργασίες της γ.σ. θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Ζωγραφικής με έργα τελειοφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, με θέμα: «Βιομηχανία και Καινοτομία».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα