Στις 27/6 ενημέρωση της Βουλής από τον πρόεδρο της ΕΚ για Εθνική, Εμπορική

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2006 19:15
UPD:19:18

Την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής θα ενημερώσει την ερχόμενη Τρίτη ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ) Αλέξης Πιλάβιος. Νωρίτερα, η αρμόδια τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση για παρελκυστική πολιτική προκειμένου, όπως υποστήριξε, να μην συζητηθούν τόσο η πώληση της Εμπορικής Τράπεζας όσο και η εξαγορά της τουρκικής Finansbank από την Εθνική Τράπεζα.

Παράλληλα, ανέφερε σχετική επιστολή που απέστειλε προς τον πρωθυπουργό http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/06/20/1204940.htm και επανέλαβε ότι «στο σκάνδαλο της Finansbank πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας».

Η κ. Παπανδρέου ζήτησε να κληθεί άμεσα στην Επιτροπή ο κ. Πιλάβιος, ενώ υποστήριξε ότι η Εθνική προχωρά σε ένα δεύτερο σκάνδαλο, με προσφορά που έκανε για την αγορά σερβικής τράπεζας http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/06/15/1203302.htm . Ο πρόεδρος της αρμόδιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ηλίας Καλιώρας διευκρίνισε ότι ο μόνος λόγος που δεν ήρθε νωρίτερα στην Επιτροπή ο κ. Πιλάβιος ήταν γιατί απουσίαζε στο εξωτερικό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα