Paperpack: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου

Δεν θα διανείμει μέρισμα χρήσης 2005
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2006 11:05
UPD:11:36

Να μη διανεμηθεί μέρισμα αποφάσισε χθες η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Paperpack – Tσουκαρίδης Ι. ΑΒΕΕ λόγω των ζημιών ύψους 330.686 ευρώ της χρήσης 2005.

Η συνέλευση αποφάσισε επίσης τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 3.281.064,70 ευρώ, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας από 1,63 ευρώ σε 0,80 ευρώ ανά μετοχή και ισόποσο συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο κονδύλι των Ιδίων Κεφαλαίων «Αποτελέσματα εις Νέον».

Παράλληλα, αποφασίστηκε η έκδοση κοινού Ομολογιακού Δανείου μέχρι του ποσού των 10.600.000 ευρώ με σκοπό την αναχρηματοδότηση του από 26/6/2002 Κοινοπρακτικού Δανείου της εταιρείας και εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. για την διαπραγμάτευση και οριστικοποίηση των τελικών λεπτομερειών και όρων αυτού.

Τέλος, εγκρίθηκε η μεταφορά της έδρας της εταιρείας από το Δήμο Μεταμόρφωσης στο Δήμο Κηφισιάς, ενώ εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο με τριετή θητεία.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν οι κ.κ.: Ιωάννης Τσουκαρίδης, Γεώργιος Οράτης, Κορίνα Φασούλη-Γραφανάκη, Αλέξιος Σγουμπόπουλος, Νικόλαος Κατσιμπράκης, Παναγιώτης Χρυσικάκης, Νικόλαος Γκότσης, Μιλτιάδης Αναστασιάδης και Δημήτριος Γούτος.

Οι ιδιότητες των μελών του δ.σ. σε εκτελεστικά και μη εκτελεστικά θα οριστούν κατά τη συγκρότησή του σε σώμα. Ανεξάρτητα μέλη του δ.σ. όπως αυτά ορίζονται από την οικεία νομοθεσία είναι οι κκ Μιλτιάδης Αναστασιάδης και Δημήτριος Γούτος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα