Cosmote: Νέα εταιρική ταυτότητα για την GloBul

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2006 16:01
UPD:16:05

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου COSMOTE, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της GloBul, κ. Αθανάσιος Κατσιρούμπας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Σόφια

Το νέο της λογότυπο παρουσίασε σήμερα η βουλγαρική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας GloBul, θυγατρική της Cosmote, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια.

Όπως ανέφεραν ο διευθύνων σύμβουλος της GloBul, κ. Αθανάσιος Κατσιρούμπας και ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Cosmote, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, η GloBul αλλάζει το εταιρικό της λογότυπο, και αντίστοιχα, τη σήμανση των καταστημάτων, τις συσκευασίες των προϊόντων και την εταιρική ιστοσελίδα της, με στόχο να αποτυπωθεί και οπτικά η σχέση της με τον Όμιλο Cosmote.

Η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της GloBul, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, επισφραγίζει την πλήρη ένταξή της στον Όμιλο Cosmote, που πραγματοποιήθηκε με την ύψους 400 εκατ. ευρώ εξαγορά του 100% των μετοχών της GloBul από τον ΟΤΕ, η οποία και ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2005.

«Η πλήρης συνέργεια μεταξύ GloBul και COSMOTE θα έχει θετική επίδραση και στη βουλγαρική αγορά κινητής τηλεφωνίας, καθώς η στρατηγική της COSMOTE εστιάζει στη δημιουργία εξειδικευμένων προτάσεων κινητής τηλεφωνίας που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε αγοράς όπου δραστηριοποιείται, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει αποδείξει ότι διαθέτει», ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της GloBul, κ. Αθανάσιος Κατσιρούμπας.

Ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου COSMOTE, από την πλευρά του, δήλωσε: «Η GloBul σήμερα αποτελεί σημαντικότατη επένδυση για τον Όμιλο. Έχοντας επενδύσει σε ένα ισχυρό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και εφαρμόζοντας μια ανταγωνιστική εμπορική πολιτική, η εταιρία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, υλοποιώντας με επιτυχία το σύνολο των στρατηγικών της στόχων, σε επίπεδο οικονομικών επιδόσεων και συνδρομητών, συμβάλλοντας καθοριστικά στα μεγέθη του Ομίλου. Με νέα εταιρική ταυτότητα, η GloBul επισφραγίζει την ένταξή της στον Όμιλο, υιοθετώντας το όραμα, τις αξίες και τη φιλοσοφία, που έχουν οδηγήσει τα βήματα της COSMOTE έως σήμερα και την έχουν αναδείξει σε ισχυρό διεθνή πάροχο, με διευρυμένη παρουσία σε πέντε χώρες της ΝΑ Ευρώπης. Είμαι βέβαιος ότι η GloBul θα συνεχίσει τη δυναμική της πορεία και ανάπτυξη, ισχυροποιώντας τη θέση της στη Βουλγαρική αγορά, με απτά οφέλη για τους καταναλωτές».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα