Πέθανε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Fiat Chrysler Σέρτζιο Μαρκιόνε

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 14:48
UPD:15:51
euronews

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 66χρονος πρώην διευθύνων σύμβουλος της Fiat Chrysler, Σέρτζιο Μαρκιόνε, μετά από επιπλοκές σε χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί πρόσφατα.

Την απώλεια του Μαρκιόνε επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η αυτοκινητοβιομηχανία, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μετά την απρόσμενη επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, ο Μαρκιόνε αντικαταστάθηκε από εκτελεστικός διευθυντής τόσο της Fiat Chrysler, όσο και της Ferrari. Διάδοχοί του τοποθετήθηκαν ο Μάικ Μάνλεϊ της Jeep και ο Λουίς Κάρεϊ Καμιλέρι της Philip Morris, αντιστοίχως.

Η Fiat Chrysler είχε ανακοινώσει το Σάββατο ότι πως ο Μαρκιόνε ασθένησε βαριά την περασμένη εβδομάδα από μη αναμενόμενες επιπλοκές, ενώ ανάρρωνε από πρόσφατη εγχείρηση σε νοσοκομείο της Ζυρίχης.

Ο εμβληματικός μάνατζερ με τα χαρακτηριστικά μαύρα πόλο και πουλόβερ του, ο οποίος ανέλαβε τη διεύθυνση της Fiat το 2004, προτίθετο αρχικά να παραδώσει τα ηνία του ομίλου το 2019.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα