Fashion Box: Ανανέωση συνεργασίας με Sugi International

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2006 18:17

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία Sugi International Ltd προχώρησε η Fashion Box Ελλάς ΑΕ για την αποκλειστική διανομή των υποδημάτων με την επωνυμία Replay Footwear στην ελληνική αγορά.

Ταυτόχρονα, δυνάμει της ανωτέρω συμβάσεως, η εταιρεία επεκτείνει την αποκλειστική διανομή των ανωτέρω προϊόντων και εκτός των ελληνικών συνόρων και πιο συγκεκριμένα στην Κύπρο, την ΠΓΔΜ, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Αλβανία.

H ιταλική μητρική εταιρεία Fashion Box Spa έχει αναθέσει στη Sugi International Ltd (με την υπογραφή του σχετικού Licence Agreement) την αποκλειστική παραγωγή και διανομή των υποδημάτων Replay Footwear σε ολόκληρο τον κόσμο μέχρι το τέλος του 2009.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία της ελληνικής εταιρείας με την Sugi International Ltd υφίσταται από το 2003 και με την παρούσα ανανέωση επεκτείνεται χρονικά μέχρι τις το τέλος του 2009.

Η υπογραφή της ανωτέρω συμφωνίας χαρακτηρίζεται από τη διοίκηση της Fashion Box Ελλάς ως ιδιαίτερα σημαντική, με δεδομένο ότι οι πωλήσεις υποδημάτων Replay αποτελούν περίπου το 14% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών για το 2006, ενώ ταυτόχρονα οι ρυθμοί ανάπτυξης της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικοί.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα