ΕΟΤ: Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2006 16:30
UPD:16:31

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού κατάρτισε τους καταλόγους με τις τουριστικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού του 2006. Οι κατάλογοι αυτοί βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΤ www.gnto.gr .

Για το Πρόγραμμα Οκταήμερων Διακοπών (επτά διανυκτερεύσεις) καταρτίστηκαν δύο κατάλογοι: ο πρώτος περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ και ο δεύτερος τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα και τις τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού. Για το Πρόγραμμα Εκδρομών καταρτίστηκε κατάλογος με τα τουριστικά γραφεία που οργανώνουν τριήμερες ή πενθήμερες εκδρομές.

Τα δύο αυτά προγράμματα θα εφαρμοστούν από 1η Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2006 και τα δελτία κοινωνικού τουρισμού θα αρχίσουν να χορηγούνται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών από αύριο 28 Ιουνίου.

Οπως έχει ανακοινώσει η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά, το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του 2006 έχει προϋπολογισμό αυξημένο κατά 33% σε σχέση με πέρυσι και διαμορφώνεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το σύνολο των δικαιούχων του προγράμματος ανέρχεται σε 100 χιλιάδες.

Για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού που αφορά την Τρίτη Ηλικία και διαρκεί από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, οι επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον ΕΟΤ μέχρι τις 15 Ιουλίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα