ΧΑ: Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2006 18:46

ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 11/07/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, στην έδρα της Εταιρίας, στον ?γιο Στέφανο Αττικής, (23ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 3 (ΣΚΟΠΟΣ) του Καταστατικού της Εταιρείας. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν, μέσω του Χειριστή τους, τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (23ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας - ?γιος Στέφανος Αττικής), τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από εκείνη για την οποία ορίστηκε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, θα πρέπει οι κάτοχοι τους να τις δεσμεύσουν, με δήλωσή τους στην Εταιρεία ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ Α.Ε, και να παραλάβουν από αυτήν σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (23ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας ?γιος Στέφανος Αττικής), τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από εκείνη για την οποία ορίστηκε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

GLOBAL ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε.Ε.Χ.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 11/07/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Πλατεία Φιλικής Εταιρίας 14, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 28 του Καταστατικού της Εταιρείας σχετικά με τη διανομή των κερδών, εν όψει του ν. 3371/2005. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πιο πάνω Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, και να ψηφίσουν σε αυτή πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 28/07/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο, Λευκωσία, Κύπρος, κατά την οποία θα προταθούν για έγκριση τα ακόλουθα ψηφίσματα: 1. ΣΥΝΗΘΕΣ ΨΗΦΙΣΜΑ: "Όπως το εγκεκριμένο κεφάλαιο της Εταιρίας αυξηθεί από £300.000.000 σε £600.000.000 με τη δημιουργία 600.000.000 επιπρόσθετων συνήθων μετοχών ονομαστικής αξίας £0,50 η κάθε μια. Η ισχύς του παρόντος ψηφίσματος υπόκειται στην έγκριση του πιο κάτω ειδικού ψηφίσματος από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση και στην αποδοχή από τους μετόχους της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. της Δημόσιας Πρότασης της Eταιρίας για απόκτηση τουλάχιστον του 40% των μετοχών της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. Σε περίπτωση που το πιο κάτω ειδικό ψήφισμα δεν εγκριθεί ή η Δημόσια Πρόταση της Εταιρίας δεν καταστεί επιτυχής σύμφωνα με τις πρόνοιες αυτής, το παρόν σύνηθες ψήφισμα καθίσταται άκυρο και χωρίς οποιαδήποτε ισχύ". 2. ΕΙΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ σύμφωνα με το άρθρο 3 του Καταστατικού της Εταιρίας: "Όπως προς το σκοπό απόκτησης μέχρι και 100% των μετοχών της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. οι μετοχές της Εταιρίας που θα εκδοθούν ως μέρος του προσφερόμενου ανταλλάγματος σύμφωνα με τις πρόνοιες της Δημόσιας Πρότασης όπως αυτή θα ισχύει κατά την 25η Ιουλίου 2006, μη προσφερθούν κατά πρώτον στους υφιστάμενους μετόχους της Εταιρίας, όπως προνοεί το Καταστατικό της Εταιρίας, αλλά προσφερθούν προς τους μετόχους της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. οι οποίοι έγκυρα θα αποδεχθούν τη Δημόσια Πρόταση της Εταιρίας. Οι νέες μετοχές θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με τις υφιστάμενες πλήρως πληρωθείσες μετοχές της Εταιρίας. Όπως το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτηθεί και δια του παρόντος εξουσιοδοτείται να προχωρήσει στην έκδοση και παραχώρηση του απαιτούμενου αριθμού μετοχών στα πλαίσια της εξουσιοδότησης του παρόντος ψηφίσματος, νοουμένου ότι η Δημόσια Πρόταση της Εταιρίας καταστεί επιτυχής σύμφωνα με τις πρόνοιες αυτής. Το παρόν ψήφισμα και η παρούσα εξουσιοδότηση εκπνέουν και καθίστανται άκυρα και χωρίς οποιαδήποτε ισχύ σε περίπτωση που η Δημόσια Πρόταση της Εταιρίας δεν καταστεί επιτυχής σύμφωνα με τις πρόνοιες αυτής". Σημειώσεις: - Ως ημερομηνία αρχείου για σκοπούς δικαιώματος ψήφου στην πιο πάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση ορίζεται η 25η Ιουλίου 2006. Με βάση την ημερομηνία αυτή συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέχρι και τις 20 Ιουλίου 2006 θα λαμβάνονται υπόψη για σκοπούς δικαιώματος ψήφου. - Πρόσωπο που δικαιούται να παραστεί και να ψηφίσει στην πιο πάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση δικαιούται να διορίσει πληρεξούσιο αντιπρόσωπό του για να παραστεί και να ψηφίσει στη θέση του. Ο πληρεξούσιος αντιπρόσωπος δεν είναι αναγκαίο να είναι μέτοχος της Εταιρίας. - Τα σχετικά έγγραφα διορισμού πληρεξουσίου αντιπροσώπου πρέπει να κατατεθούν στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εταιρίας, υπόψη της Υπηρεσίας Μετοχών, οδός Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, Τ.Θ. 24884, 1398 Λευκωσία, Κύπρος, τουλάχιστον 48 ώρες πριν από το χρόνο που ορίστηκε για τη σύγκληση της Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα