Αισιοδοξία Credit Agricole για την εξαγορά της Εμπορικής

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2006 12:41
UPD:12:46

«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η προσφορά μας εξ ολοκλήρου σε μετρητά προσδίδει βεβαιότητα ως προς την αξία και την ολοκλήρωση της συναλλαγής».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Georges Pauget, διευθύνων σύμβουλος της Credit Agricole, με αφορμή την έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/06/30/1208921.htm του ενημερωτικού δελτίου για την δημόσια πρόταση της γαλλικής τράπεζας για την εξαγορά του 100% της Εμπορικής Τράπεζας.

Ο κ. Pauget επισημαίνει ότι η πρόταση της Gredit Agricole «αντικατοπτρίζει την πίστη της εταιρείας μας στην ελληνική αγορά και στις ευνοϊκές προοπτικές της και συνάδει με το όραμά μας να διατηρήσουμε ισχυρά τα θεμέλια της Εμπορικής στην Ελλάδα, αξιοποιώντας το δυναμικό της και παρέχοντάς της ταυτόχρονα τη δυνατότητα να επωφεληθεί από την τεχνογνωσία του ομίλου της Credit Agricole».

Η περίοδος αποδοχής κατά τη διάρκεια της οποίας οι μέτοχοι της Εμπορικής θα μπορούν να δηλώνουν την αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης θα διαρκέσει 31 μέρες, με έναρξη την Τρίτη 4 Ιουλίου 2006 και λήξη την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006.

Από την 4η Ιουλίου 2006, οι κάτοχοι των μετοχών θα μπορούν να ζητήσουν και να λάβουν αντίγραφα του Πληροφοριακού Δελτίου (στα Ελληνικά) στα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα