Νέο κατάστημα «Γρηγόρης» στη Ρουμανία

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 16:33
UPD:12/07/2018 14:05

Κατάστημα στο Βουκουρέστι άνοιξε στις αρχές Ιουλίου η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καφέ, γλυκισμάτων και μικρογευμάτων «Γρηγόρης», στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ανατολική Ευρώπη.

Μέχρι το τέλος του 2018, η αλυσίδα «Γρηγόρης» σκοπεύει να εγκαινιάσει τρία νέα καταστήματα στη Ρουμανία.

«Κατά τα τελευταία χρόνια, ο “Γρηγόρης” σημειώνει ανοδική πορεία, εδραιώνοντας τη θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά franchises στον κλάδο του καφέ και του φαγητού. Η ανάπτυξη της επιχείρησής μας στο εξωτερικό αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και πιστεύουμε ότι η Ρουμανία προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο για την ανάπτυξη του ομίλου στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη. Το κατάστημα στο Βουκουρέστι είναι το πρώτο βήμα στην υλοποίηση της στρατηγικής μας επέκτασης τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Γρηγόρη, Βλάσης Γεωργάτος.

Από την πλευρά του, ο CEO της Green Break SRL -εταιρείας που διαχειρίζεται το σήμα του “Γρηγόρη” στην Ρουμανία- Γιώργος Μακρίδης επεσήμανε πως «ακολουθώντας το ίδιο μοντέλο franchise που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, η ομάδα στοχεύει στην επέκταση του δικτύου της στη Ρουμανία. Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει 80 καταστήματα στη Ρουμανία τα επόμενα πέντε χρόνια».

Με 330 σημεία πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Μπαχάμες και Ρουμανία, ο «Γρηγόρης» είναι η 9η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και φαγητού στην Ευρώπη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα