Παντεχνική: Mέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2006 17:45

Μέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή θα διανείμει για τη χρήση του 2005 η Παντεχνική Α.Ε., όπως αποφάσισε σήμερα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων.

Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της επιχείρησης μετά το πέρας της συνεδρίασης του Χ.Α. την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2006 (αποκοπή στις 10 Ιουλίου 2006). Η πληρωμή του μερίσματος θα ξεκινήσει από τις 18 Ιουλίου 2006.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Χρήστο Γιόκαρη, κατά τη διάρκεια του 2006 αναμένεται βελτίωση του κύκλου εργασιών της εταιρείας, καθώς από τις αρχές του έτους η εταιρία έχει αναλάβει και εκτελεί σειρά νέων έργων. Σημειώνεται πως το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των έργων της Παντεχνική ξεπερνά σήμερα το ποσό των 500 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά πως θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών μεγεθών το 2007.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης εξελέγη το νέο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο της Παντεχνικής, το οποίο απαρτίζουν οι Χρήστος Γιόκαρης, Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, Δημήτριος Γιόκαρης, ¶γγελος Γιόκαρης, Εδουάρδος Σαραντόπουλος και Ιωάννης Παπανικολάου ως εκτελεστικά μέλη, Θεόδωρος Λύρας ως μη εκτελεστικό μέλος και Σπυρίδων Μαύρος και Κωνσταντίνος Δούκας ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα