Χ.Α.: Στις τράπεζες το ενδιαφέρον

Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2006 12:02

Σε στενό εύρος διακύμανσης κινείται από την αρχή της συνεδρίασης ο γενικός δείκτης του Χ.Α., ο οποίος αυτή την ώρα (11:41) βρίσκεται στις 3.695,14 μονάδες σημειώνοντας ανεπαίσθητη άνοδο κατά 0,04%.

Οι μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς, της Emporiki Bank, της ATEBank, της Geniki Bank και της Attica Bank σημειώνουν άνοδο μεγαλύτερη του 1%.

Αντιθέτως, η Εθνική Τράπεζα υποχωρεί κατά 2,14%. Απώλειες καταγράφουν επίσης η Τράπεζα Κύπρου, η Aspis Bank και η Marfin FG.

O αντιπρόεδρος της Marfin FG, Ανδρέας Βγενόπουλος, δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι ο όμιλος θα αποφασίσει μέχρι την Τρίτη, αν θα καταθέσει προσφορά για την Emporiki.

«Στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα θα παραμείνουν οι τράπεζες και ιδιαίτερα οι εξελίξεις σχετικά με την Emporiki, καθώς και την Εθνική Τράπεζα, ωστόσο, σταθεροποιητική κίνηση θα πρέπει να αναμένεται συνολικά», αναφέρει η Εγνατία Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.

Ο τζίρος φθάνει τα 17,6 εκατ. ευρώ, ενώ από το σύνολο των μετοχών επί των οποίων έχουν γίνει πράξεις 81 σημειώνουν άνοδο, 48 υποχωρούν και 33 παραμένουν αμετάβλητες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα