ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. - Νέα συνεργασία της INTRASOFT με την CYTA Κύπρου

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 10:53
UPD:23:53

Λουξεμβούργο, 9 Ιουλίου 2018 - Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, επιλέχθηκε από την Cyta Κύπρου μετά από διεθνή διαγωνισμό, για να υποστηρίξει την Κυπριακή Εταιρία Τηλεπικοινωνιών στη διαδικασία του ψηφιακού της μετασχηματισμού.

Μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία η INTRASOFT International θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό των δυνατοτήτων marketing και εξυπηρέτησης πελατών της Cyta Κύπρου, μέσα από μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων τελευταίας τεχνολογίας. Τα υπάρχοντα συστήματα BSS της Cyta Κύπρου θα αντικατασταθούν από αντίστοιχα νέα, βελτιωμένα για μια αδιάλειπτη συνολική εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί πως η σύμβαση καλύπτει μια ευρεία γκάμα συστημάτων, όπως CRM, Billing, Middleware αλλά και περιφερειακά συστήματα.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που εφαρμόζουμε την διεθνή τεχνογνωσία μας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, για να καλύψουμε τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της Cyta Κύπρου, μέσω της υλοποίησης και ανάπτυξης ενός σύγχρονου οικοσυστήματος BSS, για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, με απόλυτο στόχο την επίτευξη λειτουργικής αποδοτικότητας.»

 ###

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 1.700 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

E-mail: [email protected]



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα