Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 04 Ιουλίου 2006 10:18

Praxis Securities: «Χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις αναμένεται να κινηθεί η αγορά κατά την σημερινή συνεδρίαση αφενός λόγω της αργίας στις ΗΠΑ και αφετέρου λόγω υποτονικότητας που παρατηρείται στην εγχώρια αγορά».

Aspis Securities: «Ελαφρά ανοδικά αναµένεται να κινηθούν σήµερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ακολουθώντας τη χθεσινή άνοδο της Wall Street. Η τελευταία δεν θα λειτουργήσει σήµερα, λόγω της αργίας για την επέτειο της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Όσον αφορά την εγχώρια αγορά αναµένουµε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηµατιστήρια».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά κινήθηκε σε αμετάβλητα επίπεδα, με τις ανοδικές και καθοδικές μετοχές να είναι μοιρασμένες και αρνητικό χαρακτηριστικό τον ισχνό όγκο συναλλαγών. Επιπρόσθετα η χρηματιστηριακή συμπεριφορά της Εθνικής τράπεζας, μόνο μετοχής υψηλής κεφαλαιοποίησης δεν είναι, με τις έντονες διακυμάνσεις που παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες. Για σήμερα δεν περιμένουμε σημαντικές συγκινήσεις με την αγορά των ΗΠΑ κλειστή και προτείνουμε αναδιάρθρωση χαρτοφυλακίου με βάση τα μελλούμενα εταιρικά αποτελέσματα εξαμήνου».

Euroxx: «Με οριακές απώλειες της τάξεως του 0,02% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης τιμών της Σοφοκλέους κατά την χθεσινή συνεδρίαση, οι μετοχές των COSMOTE και ΕΕΕΚ, έκλεισαν σε ιδιαίτερα θετικό έδαφος, αντίθετα η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας υποχώρησε κατά 4,08% επιβεβαιώνοντας ότι η σημαντική άνοδος της Παρασκευής ήταν μία τεχνική αντίδραση. Στις διεθνείς αγορές το κλίμα ήταν θετικό για το σύνολο των κυριοτέρων χρηματιστηριακών δεικτών, σήμερα οι αγορές της Αμερικής θα παραμείνουν κλειστές λόγω της αργίας της 4ης Ιουλίου. Για σήμερα αναμένεται μία ήπια συνεδρίαση με το Χ.Α. με χαμηλό συναλλακτικό ενδιαφέρον ενώ η τάση εκτιμάται ότι θα επηρεαστεί από τις εξελίξεις στον κλάδο των τραπεζών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα